Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pompézny záver letného kina už tento piatok

(Zdroj: PR článok)

V Žiline na Hlinkovom námestí sa premietajú filmy od začiatku leta. Tento piatok sa začína vyvrcholenie letného kina a diváci si ho budú môcť vychutnať v pohodlí a netradičnom štýle.

Dva najlepšie filmové tituly tohto leta, jeden pre dospelých a druhý pre deti, sa budú premietať už tento piatok a sobotu. Diváci si ich zvolili počas júnového hlasovania na www.telkavmeste.sk . Turisti, Žilinčania a priaznivci kina po holým nebom si už tento piatok a sobotu vychutnajú komédiu Macík v hlavnej úlohe s Markom Wahlbergom a pre decká pôjde divákmi zvolená animovaná snímka Madagaskar 3.

Okrem filmových hitov tohto leta budú pre divákov pripravené štýlové miesta na sedenie v podobe sedacích vankúšov. Telka v meste v spolupráci s firmou Tuli pripravia pohodlné  a netradičné sedenie, z ktorého si diváci budú môcť vychutnať premietanie v piatok aj v sobotu priamo na Hlinkovom námestí v centre Žiliny. Telka v meste chce aj touto formou upozorniť na netradičné a jedinečné letné kino, ktoré je v spolupráci s mestom Žilina realizované už tretiu sezónu.

Všetci dospelí priaznivci filmovej kultúry pod holým nebom sú vrelo pozvaní na prvé premietanie v piatok o 20. hodine. Deti si spolu s rodičovským sprievodom môžu pozrieť animák v sobotu o 17:30.

Telka v meste – jediné letné kino, v ktorom neplatíte.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu