Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová móda poburuje: Zo psej kabelky trčia labky

psia kabelka Zobraziť galériu (2)
psia kabelka (Zdroj: profimedia.sk)

MANHATTAN – Hovorí sa, že Amerika je krajina neobmedzených možností. Skutočne to asi platí pri pohľade na dámu, ktorá si veselo svojho psíka nesie uväzneného v popruhoch, preveseného cez rameno ako kabelku. Istým spôsobom ide o pohodlie majiteľky, no nehraničí tento výmysel už s týraním zvierat?

Kabelky či rôzne tašky na premiestňovanie malých psíkov používajú ich majitelia bežne. No zavesiť si psa rovno odopnutého z vôdzky na plece a premiestňovať ho s visiacimi labkami, vyzerá dosť komicky. Veď posúďte sami.

Mladá žena, ktorá sa tento týždeň objavila na Manhattane s netradičnou kabelkou, vyvolala v uliciach New Yorku búrlivú diskusiu.  

 

psia kabelka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jedni sa prikláňali k názoru, že majiteľkinmu štvornohému priateľovi isto nevadilo, že mu labky visia z popruhov kabelky, zavesenej cez jej rameno, i keď išlo o prekvapujúci pohľad, ako dodávajú. V horúcich letných dňoch je totiž pre psa lepšie, keď ho premiestňujú takým spôsobom a nedržia ho v uzavretej taške určenej na premiestňovanie zvierat.

Iní tvrdili, že to jednoducho nevyzerá pohodlne a je to krutý spôsob ako sa správať k svojmu miláčikovi. Majitelia psov zastávajú názor, že ich majú aj kvôli tomu, aby s nimi mohli vyjsť na prechádzku a tešiť sa z ich pobehovania, či cupkania a nie aby ich mali namiesto kabelky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu