Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tobogan hrôzy: Rýchlosťou 60 km/h sa rútite do hmly, potom príde šok!

Skok viery Zobraziť galériu (2)
Skok viery (Zdroj: YouTube)

PARADISE ISLAND - Vitajte v novodobom chráme skazy, kde na vás čaká divoké dobrodružstvo, akým by istotne nepohrdol ani Indiana Jones. Tobogan dlhý osemnásť metrov a končiaci medzi morskými predátormi vám pripraví zážitok, na ktorý len tak nezabudnete.

Vodná atrakcia s príznačným názvom Leap of Faith (Skok viery) sa nachádza v aquaparku na ostrove Paradise Island, ktorý je súčasťou Bahám. Tobogan, ktorý vedie z napodobneniny mayského chrámu, sa končí v bazéne priamo medzi žralokmi, kvôli čomu ho vyhľadávajú najmä adrenalínoví nadšenci.

Odvážlivci sa počas jazdy dolu rútia rýchlosťou takmer 60 kilometrov za hodinu. Ku koncu sa zrazu ocitnú v hmle a potom pod vodou v presklenom tuneli, ktorý ich chráni pred žralokmi.

Tobogan hrôzy: Rýchlosťou 60
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Viceprezident spoločnosti Marine Operations, ktorá aquapark prevádzkuje, uviedol, že spomínaný tobogan je medzi návštevníkmi veľmi populárny. "Skok viery poskytuje našim hosťom ten najväčší možný zážitok. Je jedinečný a nemožno ho porovnávať so žiadnym iným toboganom," povedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu