Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prešľap britskej televízie: Princ William s penisom na hlave!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Klip k piesni vokálneho kvarteta Barbershopera, ktorý vo štvrtkovom rannom vysielaní pustila do éteru televízia BBC, sa stal predmetom rozhorčenia mnohých Britov. Ich obľúbený princ William má totiž na jednej z fotografií vo videu nakreslený okrem fúzikov, brady, štrbavého úsmevu a okuliarov, aj veľký penis na hlave.

Za posledných pár dní sa spravodajstvom premlelo veľa obrázkov šťastného princa Williama a jeho manželky Kate Middletonovej, ale ani jeden nemal také "grády" ako tento. Namiesto koruny mu bolo na hlavu primaľované niečo celkom iné, čo vôbec nezodpovedalo jeho aristokratickému postaveniu.

V klipe kvarteta pozostávajúceho z troch mužov a jednej ženy, ktorí spievajú pieseň s názvom "Mohol som si vziať Kate", sa medzi novinami na konferenčnom stolíku objavila aj nepekná karikatúra. V nej má princ Wiliam na hlave dokreslený penis a pozorní diváci televízie BBC boli doslova ohromení, keď tento výjav zbadali.

"Bol som šokovaný, keď som si pri raňajkách pustil BBC a uvidel penis na hlave budúceho kráľa. Riadne ma to prekvapilo," uviedol David Yates pre portál mirror.co.uk.

Televízia neskôr vo svojom vyhlásení svoj prešľap priznala: "Táto snímka bola letmo zobrazená v krátkom propagačnom videu skupiny Barberashopera, ktorá sa neskôr objavila v programe. Materiál bol poskytnutý skupinou a nám sa v ňom nepodarilo odhaliť sporný materiál. Za čo sa ospravedlňujeme."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu