Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skutočný príbeh zlatokopky: Desať rád, ako zbaliť boháča a jeho tučnú peňaženku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: news.com.au)

SYDNEY - Hoci ich ľudia hanlivo prezývajú zlatokopky, v mnohých prípadoch ide o dievčatá, ktoré jednoducho vedia, čo chcú a aj to dostanú. Ich primárnym záujmom je však zaujať mužov, ktorí nemajú núdzu o peniaze, a to bez pocitu viny či hanby. O živote lovkyne boháčov čosi najnovšie prezradila austrálskemu portálu news.com.au Tracey, ktorá po viacerých skúsenostiach zistila, čo na milionárov platí.

Vysokoškoláčku (20) z Queenslandu, ktorá s kariérou zlatokopky začala pre rokom, k milionárom priťahuje najmä fakt, že nikdy nemá starosť o platenie účtov. Temperamentná blondínka vraj randí s rôznymi druhmi mužov, ale vždy sa nakoniec vracia k boháčom. Atraktívna dievčina tvrdí, že u nich zároveň existuje aj predpoklad dobrého vzhľadu, keďže sa snažia na svojich obchodných partnerov zapôsobiť nielen peniazmi. Pekná vizáž je rovnako nevyhnutná.

Ak sa však chce žena "živiť" ako zlatokopka, musí rátať s tým, že nie je jediným želiezkom v ohni a okolo pracháčov sa bude motať kopa jej sokýň. Tracey však už pozná, čo na milionárov platí, hoci aj u nich sú isté rozdiely. Vraj medzi tými, ktorí k peniazom jednoducho prišli a tými, čo si ich zarobili vlastnými schopnosťami, je obrovská priepasť. Obidve kategórie by sa však mali dať uloviť, ak sa bude žena správať podľa nasledujúcich rád:

1. Nepredajte sa lacno: Muži vraj hľadajú sladké dievčatká, ale zvyčajne sa zároveň obzerajú po partnerke. Sex nie je ich konečný cieľ, je to vzťah, takže sa na to nespoliehajte.

2. Vždy sa správajte ako trieda. Veďte rozumnú konverzáciu a ukážte, že ste spoločensky akceptovateľná. Mnohí muži vás budú chcieť zobrať na nejaké spoločenské akcie a potrebujú niekoho, kto ich bude reprezentovať.

3. Nehovorte o peniazoch: Budete vyzerať lacno a nespoľahlivo. Rozprávajte o svojich očakávaniach do budúcnosti a záľubách.

4. Majte ciele: Nevyzerajte ako krehká kvetinka, ale niekto, kto vie, čo chce dosiahnuť.

5. Nedávajte najavo, že ste v núdzi. Nechajte ho robiť to, čo zvyčajne. Nech si nezačne myslieť, že ste iba ďalší objekt, o ktorý sa treba starať.

6. Buďte sebavedomá: Muži vnímajú sebavedomie ako feromóny. Nenechajte zvíťaziť neistotu. Stavte na svoje silné stránky.

7. Vždy sa obliekajte elegantne: Žiadne vysoké opätky a minisukne, obliekajte sa ako dáma. Pamätajte si, nehľadá dievča z eskortu, ale potenciálnu partnerku.

8. Nespomínajte bývalých. Nikto z nich nechce počúvať o tom, aké máte zlomené srdce a utešovať vás. Hovorte o pozitívnych veciach, ako sú vaši priatelia a rodina. To, ako rozprávate o druhých, mu dá najavo, ako by ste potenciálne vraveli o ňom.

9. Objednajte dobré šampanské. Také, ktoré vás nezruinuje, ale nie je ani príliš lacné. Pozrite si menu skôr, ako pôjdete do reštaurácie a pripravte sa na to. Nesprávne používanie príboru alebo neschopnosť rozpoznať, ktorý chod sa ako konzumuje, je veľmi trápne.

10. Najdôležitejšia vec zo všetkého je však byť sama sebou. Môžete sa snažiť byť lepšou, ale nakoniec by vás prekukol, ak by ste sa snažili niečo predstierať.

Tracey sa na základe tohto zoznamu podarilo zbaliť údajne až desať zazobancov, ale so žiadnym z nich jej to úplne nevyšlo. Niektorí vraj túžili po jej láske, ktorú im nedokázala poskytnúť. K dvom z nich zase zahorela romantickými citmi ona, ale tie neboli opätované. Jej kariéra však určite nie je pri konci a je asi iba otázkou času, u koho raz zakotví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu