Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Poznáme osud budúceho britského kráľa: Čo Georgovi predpovedajú hviezdy!

Princa čakajú prevažne dobré časy
Princa čakajú prevažne dobré časy (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Syn princa Williama a jeho manželky Catherine nemá ešte ani týždeň a už sa verejnosť dozvedá o tom, aká ho čaká budúcnosť. Tú mu na základe dátumu narodenia predpovedala astrologička Mystic Meg. Podľa nej na malého Georga čaká krásny život.

Meg je známa svojou spoluprácou s denníkom The Sun a v stredu sa podujala vyveštiť, aká budúcnosť čaká na v poradí tretieho následníka britského trónu, ktorý sa narodil v znamení raka 22. júla o 16,24 miestneho času (17,24 SELČ).

Osobnosť

Budúci panovník bude vo svojom vnútri veľmi silný a odhodlaný riešiť akýkoľvek problém vo svojej krajine. Občas bude pôsobiť sentimentálne, voči svojmu ľudu však láskavo a vľúdne. Kritiku verejnosti príliš zvládať nebude, a práve v takýchto momentoch bude pre neho kľúčová podpora zo strany rodiny.

Priateľstvo

Vzťahy s blízkymi ovplyvňuje Jupiter a Slnko. Princ bude mať zopár dobrých priateľov, no najbližšími osobami mu budú jeho súrodenci. Sestra by sa mala narodiť v priebehu nasledujúcich dvoch rokov a brat krátko po nej. 

Rodina

George si bude dobre rozumieť nielen s rodičmi, ale aj so svojím starým otcom, princom Charlesom. Najviac zábavy si však užije so strýkom Harrym a tetou Pippou Middleton. Obaja sú totiž narodení v znamení panny, ktorá je veľmi dobre kompatibilná s rakom.

Láska a manželstvo

Princ bude u opačného pohlavia veľmi obľúbený. A nielen preto, že pochádza z kráľovského rodu. Predtým, než nájde tú pravú, prežije sedem vzťahov, čo je na kráľovského potomka pomerne dosť. Meg vo svojej predpovedi tvrdí, že sa usadí až po tridsiatke. Ožení sa s členkou niektorej európskej šľachtickej rodiny, ktorá bude možno lekárkou s charitatívnymi sklonmi.

Vzdelanie

Hviezdy hovoria, že George Alexander sa vďaka mimoriadne rozvinutej predstavivosti nájde najmä v umení. Počas skúškového obdobia mu bude veľkou oporou William, zatiaľ čo Kate dozrie na to, aby dodržiaval pravidlá kráľovského dvora. V čase, keď sa ukáže, že jeho mladšia sestra je múdrejšia než on, bude potrebovať, aby ho okolie uistilo, že aj on je milovaný.

Kariéra

Budúci britský kráľ bude podľa všetkého nasledovať kroky svojho otca a vstúpi do armády, kde bude pôsobiť v záchranných zložkách. Ešte predtým však bude vynikať v športe, v ktorom sa možno uplatní aj na profesionálnej úrovni. Na univerzite taktiež prenikne na povrch jeho talent pre herectvo a režisérstvo, čo vzhľadom na jeho urodzený pôvod bude pôsobiť trochu kontroverzne. Princ sa nikdy nebude spoliehať na rodinné konexie a vždy sa všetko bude snažiť dokázať vlastným umom a schopnosťami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu