Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prvé oficiálne FOTO kráľovskej rodiny: Tradícia porušená, kto je tajuplný fotograf?

William a Kate s Georgom Zobraziť galériu (3)
William a Kate s Georgom (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britský princ William sa prvýkrát od narodenia svojho syna rozhovoril o rodičovstve a hlavne o budúcom následníkovi trónu, princovi Georgeovi. V rozhovore pre americkú CNN napríklad pyšne popisoval, ako sa z jeho synčeka už teraz stáva osobnosť. Pri tejto príležitosti boli zverejnené nové rodinné fotografie.

"Je to taký malý nezbedník, asi tak by som to povedal," vyhlásil William v interview, ktoré prebiehalo v záhrade Kensingtonského paláca. "Pripomína mi môjho brata alebo mňa, keď sme boli mladší. Je to taký malý bojovník, stále sa vrtí a nechce sa mu príliš chodiť spať," dodal s tým, že sa teraz takmer mesačnému princovi Georgeovi vedie veľmi dobre a rýchlo rastie.

Princ William po boku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Manželka Catherine odvádza podľa Williama "fantastickú prácu". Je to práve ona, kto s bábätkom v noci vstáva, aj princ ale priznal, že sa v poslednej dobe príliš nevyspal. So smiechom poznamenal, že už sa preto teší do Anglesey, kde slúži ako pilot záchrannej služby na základni kráľovského letectva RAF. "Teším sa späť do práce, aby som sa trochu vyspal. Dúfam, že prvých pár smien nebudem mať nočnú," dodal.

Ukazovanie sa na verejnosti nie je jeho šálkou kávy, ale keď odchádzali z londýnskej nemocnice Panny Márie, chceli on aj vojvodkyňa z Cambridge malého George všetkým ukázať, ako veľmi sú pyšní na svojho synčeka.

Rodičovstvo vraj Williama zásadne zmenilo. "Posledných pár týždňov prežívam úplne nové pocity, cítim sa, ako som sa nikdy necítil. Je to síce len krátka doba, ale zásadne ma to ovplyvnilo," skonštatoval. Rodina je teraz pre neho tým hlavným. "Catherine a malý George sú pre mňa hlavné priority," povedal princ.

Britský kráľovský pár porušil tradíciu

William a Kate podľa mnohých prinášajú do kráľovskej rodiny závan modernosti. Ich prvé ofciálne fotky s Georgom totiž neurobil renomovaný fotograf, ale starý otec Michael Middleton na slnkom zaliatej záhrade ich rodinného domu v anglickom grófstve Berkshire.

Prvé oficiálne FOTO kráľovskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Šťastná rodinka je na nej zachytená nielen s malým princom, ale aj so svojimi domácimi miláčikmi, psami Lupom a Tilly.

Prvé oficiálne FOTO kráľovskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci niektorí snímkam vyčítajú nádych amaterizmu, podľa iných zas vystihujú neformálnu a bezprostrednú povahu kráľovského páru.

Tehotenstvo Kate Middleton neprebiehalo bez komplikácií. Prečítajte si na Vyšetrení, čím všetkým si musela vojvodkyňa z Cambridge prejsť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu