Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Netypická láska dvoch transsexuálov: On bol ona, ona zas on

Arin a Katie sa milujú Zobraziť galériu (3)
Arin a Katie sa milujú (Zdroj: YouTube)

TULSA - V americkej Oklahome žije pár, ktorý to má tak trochu naopak. On i ona sa totiž narodili v tele, s ktorým neboli spokojní. Obaja preto v snahe dosiahnuť osobnú identitu podstúpili zmenu pohlavia. Teraz sú konečne šťastní, a to nielen vďaka operácii, ale i tomu, že našli jeden druhého.

Sedemnásťročný Arin sa narodil ako dievča menom Emerald, zatiaľ čo jeho o dva roky staršia priateľka Katie prišla na svet ako chlapec Luke. Už len málokto by dnes povedal, že táto dvojica podstúpila zmenu pohlavia.

Takto vyzerali predtým, než si nechali zmeniť pohlavie
Zobraziť galériu (3)
Takto vyzerali predtým, než si nechali zmeniť pohlavie  (Zdroj: YouTube)

Katie sa nechala operovať minulý rok a teraz je už kompletnou ženou. Arin bral testosterónové injekcie a nedávno absolvoval posledný krok na ceste svojej premeny, ktorým bolo odstránenie pŕs. Momentálne maká v posilňovni na svojom svalnatom tele.

Arin sa už viac nehanbí chodiť bez trička
Zobraziť galériu (3)
Arin sa už viac nehanbí chodiť bez trička  (Zdroj: YouTube)

"Nenávidel som svoje prsia, pretože som vždy cítil, že ku mne nepatria. Teraz sa konečne cítim vo svojom tele dobre," povedal mladík denníku The Sun.

Transsexuálny pár sa zoznámil v podpornej skupine, kde chodili kvôli tomu, že ich okolie dlhé roky šikanovalo. Ani rodičia sa dlho nevedeli vyrovnať so zmenenou identitou svojich detí. Obzvlášť Katin, resp. Lukov otec, s ňou tri roky neprehovoril.

Situácia sa už ale upokojila a rodiny svojich potomkov plne podporujú. "Obaja sme si prešli rovnakým peklom, takže si navzájom najlepšie rozumieme. Sme šťastní, že po prvý raz v živote môžeme byť sami sebou," dodáva Katie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu