Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na blonďavej reportérke sa baví celý svet: Radí, ako na medveďov!

Juliine rady sú na nezaplatenie Zobraziť galériu (2)
Juliine rady sú na nezaplatenie (Zdroj: YouTube)

PROVIDENCE - Nedávno americká televízia NBC informovala o mužovi, ktorého napadol medveď. Reportérka Julie Tremmelová túto tému potiahla ešte ďalej a rozhodla sa dať divákom tipy, ako sa brániť v prípade, že by sa aj oni niekedy stretli zoči voči s obrovskou šelmou.

Kto by to bol čakal, že sa nie práve najzaujímavejšia reportáž o stretnutí miestneho obyvateľa s medveďom zvrtne v celosvetový hit. Presne to sa stalo mladej redaktorke Julii po tom, ako v nej divákom radila, čo robiť, keď náhodou narazia na niekoľkostokilové zviera, ktoré obýva lesy.

Blondínka sa vo svojom príspevku údajne opierala o rady odborníkov. Tie ale miestami vyznievajú dosť komicky a je otázne, či by boli v prípade núdze naozaj užitočné. Julie napríklad radí, aby sme sa medveďovi nepozerali do očí. Taktiež je dobré mávať rukami, aby šelma spoznala, že ide o človeka. Odporúča sa aj zostať ticho a nekričať.

Na blonďavej reportérke sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ak na nás medveď zaútočí, mali by sme na neho kričať alebo hádzať po ňom veci. Tremmelová to názorne ukázala tak, že hodila do kamery svoju topánku. Keď je najhoršie, tak si máme podľa nej ľahnúť na zem, stočiť sa do klbka a zostať pokojnými.

Julie určite netušila, že ju reportáž preslávi viac, než by jej možno bolo milé. V každom prípade sa nad jej serióznosťou vznáša oblak pochybnosti, pretože v nej nevystupuje ani žiadny odborník ani medveď.

Moderátorka radí, ako sa zbaviť medveďa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu