Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexuálny prešľap: Moderátorka v správach napodobňovala orál!

Ktovie, na čo Lisa v inkriminovaný moment myslela
Ktovie, na čo Lisa v inkriminovaný moment myslela (Zdroj: YouTube)

SASKATCHEWAN - Moderátorka kanadskej televízie si pekne zavarila. Počas hlásenia raňajších správ totiž simulovala sexuálny akt. Jej kolega Kevin Stanfield sa len neveriacky pozeral a nevedel, ako má zareagovať.

Šéfovia Lisy Duttonovej z jej stredajšieho vystúpenia v televízii zrejme vôbec nie sú nadšení. Brunetka totiž napodobňovala orálny sex. Jej úmysel bol pritom celkom nevinný; s prísediacim kolegom sa rozprávala o čistení zubov.

"Keď bol môj syn menší, brával mi elektrickú zubnú kefku a jej hrubý gumený vibračný koniec si dával do úst. Zvykol pri tom hovoriť: "Óóó áno, to je príjemné"," vysvetľovala moderátorka, pričom nezabudla danú situáciu aj názorne napodobniť. Celý akt ale vyznel tak, akokeby ukazovala, ako sa robí orál.

Moderátorka napodobňuje orál

Duttonová sa podobným sexuálnym prešľapom už raz vyznamenala. Minulý rok divákov informovala o tom, na ktorej webstránke si môžu kúpiť lístky na súťaž v jedení klobás, v ktorej bola porotkyňou. Namiesto "picatic.com" však zahlásila "pick-a-dick.com, čo v preklade znamená "vyber si vtáka".

Moderátorka myslela na vtáka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu