Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šok v ranných správach: Moderátorka vytiahla "nechutné" náušnice!

Melissa predvádza Zobraziť galériu (2)
Melissa predvádza "módny" výstrelok (Zdroj: YouTube)

AUSTIN - Veľmi kurióznym spôsobom sa rozhodla istá americká moderátorka vyjadriť svoju nevôľu s nariadením, ktoré platí v meste Austin. Návštevníčkam budovy, v ktorej sídli hlavný orgán štátu, totiž zakázali nosiť tampóny.

Melissa Harris-Perryová prekvapila divákov správ minulú nedeľu ráno, keď si v jednej chvíli vybrala z uší červené náušnice a nahradila ich tými, ktoré pre ňu vyrobil producent programu z tampónov.

Šok v ranných správach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Protestovala tak proti tomu, že texaský parlament v súvislosti s prerokovaním navrhovaného zákona o zákaze potratov dočasne zakázal chodiť ženám do budovy parlamentu Texas State Capitol s tampónmi. Bojí sa totiž, že by odporkyne pripravovaného zákona použité hygienické potreby hádzali po úradníkoch, píše portál Huffington Post.

"Pre prípad, že by k niečomu takému ešte v budúcnosti došlo, tak si, dámy, tampóny jednoducho poveste na uši," ukončila svoje vystúpenie Perryová. Niekomu môže forma jej protestu pripadať nevkusná, ale ako inak sa dá reagovať na absurdné opatrenie, ktoré bráni ženám vo výbere hygienických potrieb podľa ľubovôle.

Tampónové náušnice

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu