Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

VIDEO o tom, ako by vyzeral svet bez mobilov: Facebook by nám padol na hlavu!

Hry vo svete bez mobilov Zobraziť galériu (2)
Hry vo svete bez mobilov (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Žiť dnes bez mobilu? Pre mnohých je táto predstava priam hotovým science-fiction. Prostredníctvom neho totiž komunikujeme s rodinou a priateľmi, dohovárame obchodné stretnutia, plánujeme si program. Dokázali by ste bez neho žiť aspoň deň?

Veľmi vtipným spôsobom sa rozhodla túto myšlienku spracovať firma Quallcom. Jej pracovníci sa podujali ukázať ľuďom, ako by vyzerali činnosti, na ktoré dnes používame smartfóny so všetkými svojimi aplikáciami. E-maily by nám napríklad nosili poštári, tak ako je to doteraz s bežnou poštou. Avšak vďaka spamu by nás navštevovali s oveľa vyššou frekvenciou. Tweetovanie by zas prebiehalo na malých modrých papierikoch, až by nás odkazy nakoniec úplne zavalili.

VIDEO o tom, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Naozaj trefným postrehom je updatovanie takzvanej steny na Facebooku, kde píšeme statusy či komentujeme činnosť priateľov. Bez "múdrych" telefónov by sa tak dialo na skutočnej stene, ktorá by sa pod náporom neustáleho prispievania užívateľov zrútila. Ak ste zvedaví na ďalšie vtipné momenty, pozrite si nasledujúce video.

Svet bez mobilných telefónov

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu