Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

NAJhit internetu: VIDEO o tom, ako mobily ničia naše životy a vzťahy!

Láska v trojici Zobraziť galériu (2)
Láska v trojici (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Moderné technológie nám nielen uľahčujú život, ale v mnohom aj komplikujú. Veľmi trefne sa na to rozhodla poukázať mladá americká umelkyňa. Natočila krátke video, v ktorom upozorňuje na to, že prestávame žiť so svojimi blízkymi a čoraz viac sa naopak zbližujeme s mobilom.

Charlene deGuzmanová už má dosť smartfónov a všetkých ich úžasných funkcií, ktoré umožňujú človeku fotiť, nahrávať, čítať si denné správy, jednoducho byť prostredníctvom nich v kontakte s okolitým svetom. Nahrala preto video, ktoré zachytáva, ako veľmi sa "vďaka" mobilom vzďaľujeme svojim najbližším.

Nechýba v ňom moment, keď mladík žiada svoju lásku o ruku, pričom si všetko jednou rukou natáča na mobil a kazí tak jedinečný okamih či stretnutie priateľov, na ktorom sa každý venuje viac svojmu telefónu než spoločnosti.

NAJhit internetu: VIDEO o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Nejeden z nás si určite všimol, že ľudia na koncertoch namiesto toho, aby počúvali hudbu a celí sa oddali kultúrnemu zážitku, radšej fotia a nahrávajú. To isté platí napríklad o kine. Mnohí návštevníci nevydržia bez svojho smartfónu ani dve hodiny a každých päť minút kontrolujú, či im náhodou niekto nevolal alebo nepísal.

Preto nezabúdajte, že mobily nám majú život uľahčovať, nie ho žiť za nás. V opačnom prípade sa staneme jeho sluhmi, nie pánmi.

Mobily ničia naše životy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu