Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úchylná móda z Japonska dorazila aj k nám: Použité nohavičky na predaj!

Tovar sa predáva vo vkusnom obale. Zobraziť galériu (3)
Tovar sa predáva vo vkusnom obale. (Zdroj: int)

BRATISLAVA/TOKIO - V automatoch sa predáva skutočne všeličo. Japonci, národ zaťažený na technológie však svoje automaty potiahli o čosi ďalej. Môžu si v nich kúpiť použité dámske nohavičky. Zaujímavé však je, že podobným spôsobom si chcú zarobiť už aj mladé Slovenky, ktoré ponúkajú svoje nohavičky cez inzerát.

Fetiš pre použitú dámsku bielizeň nie je celkom neznámy, na internete sa po celom svete dajú nájsť inzeráty žien, ktoré si privyrábajú predajom svojich nohavičiek. Samozrejme, stále dokážu nájsť svojich zákazníkov. Japonci sa údajne špeciálne zameriavajú na mladé dievčatá v stredoškolskom veku a aktuálne si ich "relikvie" môžu kúpiť aj v automatoch. Esteticky zabalené. Takéto automaty už v Japonsku fungujú nejaký ten rok, najmä vďaka legislatívnej diere. Tá totiž spôsobila to, že použité nohavičky nespadali do žiadnej kategórie tovaru, takže ich predaj nebolo možné nijako regulovať. Nohavičky nakoniec administratívne zaradili medzi starožitnosti, keďže ide o použitý tovar. Odvtedy japonské úrady vyžadujú od majiteľov automatov licenciu na predaj. Počet nohavičkových mašiniek tak priebežne klesá.

Kupovanie použitých nohavičiek pritom nie je iba špecialita Japoncov. Zdá sa, že zákazníci, i predavačky sa nájdu aj v našich končinách.

Predaj nosených nohavičiek na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: int)

Japonci si tento kuriózny tovar kupujú z takýchto automatov:

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu