Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najčudnejší párik: Žena muža dojčí, zlepšuje mu to erekciu!

Jeff a Michelle cítia pri mužom dojčení erotické vzrušenie.
Jeff a Michelle cítia pri mužom dojčení erotické vzrušenie. (Zdroj: tlc)

WASHINGTON - Americký pár Jeff (34) a Michelle (27) našli naozaj zvláštny spôsob, ako zlepšiť mužovu erektilnú dysfunkciu. Pitie mlieka z pŕs partnerky si nevedia obaja vynachváliť.

Jeff a Michelle, ktorí si neželali, aby boli zverejnené ich priezviská, zahrnuli mužovo kŕmenie do svojho sexuálneho repertoára pár mesiacov po narodení ich dcérky pred dvomi rokmi. Keďže Michelle teraz dojčí ich druhé 8-mesačné dieťa, o prísun mlieka majú stále postarané.

Podľa nich boli vždy ich potomkovia na prvom mieste, ale stále zostalo dosť aj pre Jeffa. Ako sa partneri zdôverili v šou s názvom "Strange Sex", obaja považujú dojčenie za silný erotický zážitok, ktorý navyše napomáha mužovej erekcii. To ale nie je všetko.

Pôvodne chcela dvojica v relácii porozprávať o inom svojom fetiši zvanom vampirizmus, kedy si muž občas pochutnal na partnerkinej krvi. Keď však Michelle začala dojčiť, museli s upírstvom prestať, pretože prsia sa stali terčom Jeffových uhryznutí. Vlastne kvôli tomu aj začali experimentovať s dojčením.

Síce sa príznaky dysfunkcie úplne nevytratili, ale Jeff hovorí, že symptómy sú oveľa menej závažné a zlepšil sa aj jeho sexuálny život. Za problém nepovažuje ani to, ak žena prestane mať mlieko. Párik sa jednoducho vráti k vysávaniu krvi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu