Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nebezpečný fetiš: Z tejto erotickej zábavky môžu ľudia oslepnúť

Na tomto teda nie je nič vzrušujúce Zobraziť galériu (2)
Na tomto teda nie je nič vzrušujúce (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Partneri si vzájomnú náklonnosť prejavujú rôznymi spôsobmi. Väčšinou prevláda bozk alebo držanie sa za ruky. Momentálny trend v tejto oblasti diktuje poriadnu zvrhlosť - olizovanie očných buliev. V tejto súvislosti je na mieste upozorniť, že takéto praktiky môžu viesť k poškodeniu zraku.

Medzi mladými ľuďmi po celom svete sa rozmáha nebezpečný fetiš. Olizovanie očných buliev nie je síce úplne novým fenoménom, nedávno ho však objavilo Japonsko a krátko nato aj iné krajiny, predovšetkým Spojené štáty.
 
"Môj bývalý priateľ mi buľvy lízal roky, pretože mi to robí strašne dobre. Odkedy som sa s ním rozišla, mala som viacerých partnerov a všetkých som poprosila, aby robili to isté. Hrozne ma to vzrušuje," hovorí dvadsaťdeväťročná študentka enviromentálnych vied z Amerických Panenských ostrovov.
 
Nebezpečný fetiš: Z tejto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)
 
Táto podivná erotická aktivita má však aj svoje riziká. Mnoho jej priaznivcov totiž skončí s infekciou oka alebo ešte niečím horším. "Hrbolčeky na jazyku môžu viesť k odreninám rohovky. A ak si daná osoba pred lízaním nevypláchne ústa, môže do oka svojho partnera preniesť napríklad kyselinu z citrusových plodov alebo nejaké korenie," vysvetlil portálu Huffington Post oftalmológ David Granet.
 
Olizovanie buliev môže okrem toho spôsobiť aj zápal spojiviek a v najhoršom prípade slepotu. Lekári preto fanúšikov tohto fetišu varujú, aby radšej presedlali na iné metódy, ako svojmu drahému či drahej preukazovať lásku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu