Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Smoliarka roka: Tehotnej Louise (31) tesne ušla výhra v lotérii!

Louise Whitbyová zúri
Louise Whitbyová zúri (Zdroj: onenewspage.co.uk)

KIRKBY - Podať si s priateľom či kolegom sa oplatí. Nedávno sa do jednej z najväčších lotérií na svete zapojil kolektív jednej malej pracovnej agentúry v Anglicku. Ani vo sne by im nenapadlo, že práve oni sa stanú držiteľom jackpotu. Práve to sa však pred pár týždňami stalo.

Desať pracovníkov spoločnosti A4E vyhralo 9. júna v lotérii EuroMillions 28,8 miliónov libier (cca 33 miliónov eur). To znamená, že každý z nich dostane 2,8 milióna. Krátko po tom, ako vylosovali ich čísla, sa rozhodli, že viac nenastúpia do práce. Tým značne skomplikovali život svojmu zamestnávateľovi, ktorému teraz hrozí krach. 

Ďalšou zápletkou v tomto inak šťastnom príbehu je tehotná Louise Whitbyová. Taktiež pracuje v spomínanej agentúre a s kolegami tipovala posledné dva roky. V osudný deň však bola doma, pretože trpela rannou nevoľnosťou. Denníku The Sun sa posťažovala, že kvôli tomu prišla o rozprávkovú výhru. Najala si preto právnika a snaží sa od kolegov vymámiť nejaký podiel z výhry.

"Prispievala som do spoločného fondu na lotériu každý týždeň po dobu posledných dvoch rokov. V dotyčný deň som ale nebola v práci. Keď som sa vrátila, chcela som sa zase zapojiť, ale kolegovia mi povedali, že už podali tiket bezo mňa. Nahnevalo ma to. Považovala som ich za svojich priateľov, ale po tomto už s nimi nikdy neprehovorím," povedala Louise.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu