Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ako za štyri roky zmeniť život: Dostal sa na dno, teraz je milionár!

Juan Pedro Gomez Zobraziť galériu (2)
Juan Pedro Gomez (Zdroj: Telecinco)

CIUDAD REAL - Jeho život sa rútil ku dnu. Stratil prácu a doma mal dve deti, ktoré musel uživiť. Príbeh žeriavnika Juana Pedra Goméza sa však minulý týždeň zásadne zmenil. V televíznej súťaži sa totiž stal výhercom sumy, ktorá v jej histórii nemá obdobu.

Juan prišiel v roku 2009 v dôsledku finančnej krízy o prácu. Druhú sa mu kvôli nedostatočnému vzdelaniu doteraz nepodarilo nájsť. Voľný čas sa preto rozhodol vyplniť prípravou na súťažný program Pasapalabra. Ten beží na španielskej televízii Telecinco.

Štyridsaťdvaročný muž trávil dni tým, že študoval hádam všetky dostupné slovníky a encyklopédie, aby si vytvoril čo najväčšiu slovnú zásobu. Toto úsilie sa mu nakoniec vyplatilo. Minulý týždeň, po tom, ako vyhral 24 súťažných častí po sebe, si domov odnáša 1 674 000 eur.

Ako za štyri roky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Telecinco)

Juan tak získal najvyššiu peňažnú výhru v histórii programu a po dlhom období bez práce cíti obrovské zadosťučinenie.

"Posledné roky boli veľmi ťažké. Peniaze mi pomôžu splatiť hypotéku a zabezpečiť moju rodinu do budúcnosti. Chcem dať svojim deťom možnosť študovať to, čo chcú. Taktiež sa chystám ísť s manželkou na nejaký výlet lietadlom, pretože sme ešte nikdy neleteli," priblížil svoje plány sympatický Pedro portálu larazon.es.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu