Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z tohto VIDEA sa budete červenať: Muži si v ňom "robia dobre"!

Len ilúzia Zobraziť galériu (2)
Len ilúzia (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Veci častokrát nie sú také, ako sa na prvý pohľad zdajú byť. Ani nasledujúca reklama nepatrí do kategórie zakázaných, hoci si to už pri prvých sekundách bude určite väčšina z vás myslieť.

Výrobca proteínového nápoja For Goodness Shake sa rozhodol využiť masturbáciu na propagovanie svojho produktu. Zrejme sa spolieha na to, že činnosť, ktorá je známa predovšetkým dospievajúcim mladíkom, podporí jeho predaj a zvýši tak obrat spoločnosti.

Spot začína pohľadom na mladíka na autobusovej zastávke, ako si údajne robí dobre. Vedľa na lavičke sedí staršia pani, ktorá na neho zo zjavného dôvodu škaredo zazerá.

Z tohto VIDEA sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Záber vystrieda niekoľko ďalších s rovnakým nádychom. Ten posledný dokonca končí "vyvrcholením" mladíka, ktorý sa v inkriminovanom momente nachádzal vo výťahu s neznámou kráskou.

Nakoniec prichádza rozuzlenie zápletky, keď vyjde najavo, že muži vlastne neonanovali, ale triasli drinkom. Pointa For Goodness Shake je v tom, že s ním to už viac robiť nemusíte, lebo to za vás urobí výrobca.

Awkward Shake

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu