Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zbavte sa okuliarov a kontaktných šošoviek

Zbavte sa okuliarov a kontaktných šošoviek Zobraziť galériu (12)
Zbavte sa okuliarov a kontaktných šošoviek (Zdroj: OFTUM)

Tisícky spokojných pacientov Centra laserovej chirurgie oka – Oftum tak už spravili. Medzi slovenskú špičku v poskytovaní kvalitných oftalmologických služieb jednoznačne patrí Centrum laserovej chirurgie oka – Oftum. Toto laserové centrum sa zaoberá problematikou eliminovania refrakčných vád pomocou excimerového a femtosekundového laseru.

Laserové centrum OFTUM má k dispozícii špičkovú, najmodernejšiu technológiu a zároveň disponuje profesorským tímom lekárov na čele s profesormi oftalmológie, prof. MUDr. Tomášom Juhásom DrSc. a prof. MUDr. Petrom Strmeňom CSc.. Laserové centrum OFTUM poskytujem zdravotnícke služby svojim klientom na pracoviskách v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Košiciach.

Najnovšia technológia Z-lasik Crystal plus, ktorou sú vybavené centrá OFTUM, umožňuje, že v priebehu 2 hodín absolvujete vyšetrenie, následne unikátnu operáciu, po ktorej Vás nič nebolí a domov idete po svojich v nových slnečných okuliaroch. Obľúbený seriál si pozriete večer už bez okuliarov a po kontrole na druhý deň idete do práce.

Okrem pohodlia z nenosenia okuliarov či kontaktných šošoviek, ktoré ocenia najmä mladí a aktívne založení ľudia, majú tieto techniky aj nepopierateľnú finančnú výhodu. Pri dnešných cenách okuliarových rámov, dioptrických skiel, šošoviek, roztokov a rôzneho príslušenstva k nim, sa pacientom jednorazová investícia do zákroku laserom vráti už za pár rokov.

Centrum laserovej chirurgie oka – Oftum je jediné laserové centrum, ktoré má pobočky vo viacerých mestách na Slovensku. Vďaka pobočkám v Banskej Bystrici, Bratislave a Košiciach sú ich služby dostupné pre pacientov z celého Slovenska. Bratislavská pobočka – Oftum Aupark Tower sa vyznačuje výbornou dopravnou dostupnosťou, parkovaním, širokými možnosti strávenia voľného času v najznámejšom obchodnom centre na Slovensku.

Operácia oboch očí metódou Z-Lasik teraz len za 1390 € namiesto pôvodných 1750 €. 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu