Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexorgie na lavičke v parku: Milencov zatýkalo 25 policajtov na bicykloch!

Harveyová a McBride
Harveyová a McBride (Zdroj: abclocal.go.com)

PHILADELPHIA - Návštevníci parku vo Philadelphii sa stali svedkami bizarného zatknutia. Po tom, ako niekoľko desiatok policajtov na bicykloch zbadalo, že tam súloží jedna sexuchtivá dvojica, prirútili sa k nej a odviedli v putách na stanicu.

Jennifer Harveyová (41) a Richard McBride (37) sa podľa súdnych dokumentov rozložili na jednej z lavičiek neďaleko bejzbalového ihriska v štvrti Upper Darby a vrhli sa na seba. "Pozreli sme sa doprava a čo nevidíme. Žena sa opierala o lavičku, nad ňou sa zozadu skláňal muž s nohavicami spustenými až ku členkom a búšil do nej ostošesť," kvetnato opísal situáciu strážnik Michael Chitwood.

Spolu s 25 kolegami na bicykloch potom prifrčali k páriku a zatkli ho. Oboch aktérov obvinili z oplzlosti a výtržníctva. Momentálne sú po zaplatení kaucie vo výške 30 000 dolárov (22 900 eur) vyšetrovaní na slobode, informoval portál Huffington Post.

Chitwood dodal, že celá situácia bola poriadne bizarná a miestami aj vtipná. "Šokovalo ich, že v okolí sa vtedy nachádzalo tak veľa policajtov. Ale naše prekvapenie, keď sme ich zbadali, nebolo o nič menšie," dodal s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu