Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hodiny na Machnáči tikajú! Šanca získať byt za štartovacie ceny končí 30. júna!

Hodiny na Machnáči tikajú! Šanca získať byt za štartovacie ceny končí 30. júna! Zobraziť galériu (6)
Hodiny na Machnáči tikajú! Šanca získať byt za štartovacie ceny končí 30. júna!

Nevedeli ste to? Nevídaný bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ, ktorý rastie v jednej z najlukratívnejších a najprestížnejších lokalít Bratislavy pri Horskom parku v týchto dňoch uzatvára ponuku bytov za zvýhodnené štartovacie ceny. Lukratívna lokalita. Kvalitná architektúra a dobré dispozície bytov. Prestíž. Parkovacie státia a zvýhodnený platobný kalendár. K tomu skúsení investori. Toto všetko môžete mať! Navyše za výhodné uvádzacie CENY bytov, ktoré platia len do 30. júna. Poponáhľajte sa, za pár dní už bude neskoro!

Emócie z prestíže a nadštandardu po kúpe bytu nezaniknú. Naopak, veľkolepo ožijú!

Konečne majú Bratislavčania možnosť bývať v centre mesta, a zároveň uprostred prírody! Byty v prvých dvoch bytových domoch našli svojich majiteľov okamžite, len za 3 mesiace! Predaj bytov v posledných rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa dostal opäť zelenú. Všetka pozornosť záujemcov o výnimočné bývanie sa opäť sústreďuje na Drotársku ulicu. Predať za pár týždňov viac ako 40% bytov?! Čo je to za fenomén?

Hodiny na Machnáči tikajú!
Zobraziť galériu (6)

Bývanie, kde využijete všetky výhody lokality

„Domov je tam, kde sa cítite dobre. Silnou devízou Rezidencie MACHNÁČ je lokalita, kde projekt vyrastá. Všade prítomná zeleň, to sú trvalé hodnoty, ktoré vo veľkomeste akým je Bratislava, predstavujú skutočný luxus,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Okolitá príroda sa pre vás stane znamenitým zdrojom životnej energie a miestom, kde načerpáte silu, zbavíte sa únavy a stresu všedných dní:

  • Horský park, najväčšia parková plocha v Bratislave, sa nachádza v tesnej blízkosti rezidencií. K parku patrí neodmysliteľne aj historická horáreň Horský park, ktorá sa stala vyhľadávaným miestom odpočinku, prechádzok v prírode, športových aktivít, stretávania sa ľudí a originálnym kultúrnym centrom Bratislavy
  • Zeleň, ktorá vyplní 60 % pozemku - rezidencie vyrastajú na pozemku s rozlohou viac ako 17 tisíc m2, z ktorých bude zastavaných len asi 40 %, zvyšok bude tvoriť uzatvorený súkromný park a detské ihrisko. Čaro projektu dodá plánovaná revitalizácia okolia, výsadba 146 stromov, 1 127 krovín a kvetinových záhonov. Prechádzať sa po pozemku s krásnymi parkovými úpravami, posedieť si pod korunami stromov s krásnym výhľadom je snom všetkých majiteľov bytov. Navyše lokalita Machnáč s úrovňou hluku pod 35 dB sa radí medzi najtichšie v Bratislave
  • Výborná pešia i dopravná dostupnosť - do historického centra mesta sa autom dostanete len za 5 minút. Obrovskou výhodou pre automobilovú dopravu je aj priame napojenie na diaľničný obchvat
  • Slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty ponúkajú priestranné balkóny a terasy. Strešné terasy bytov na piatom podlaží ponúkajú jedinečné výhľady na panorámu Bratislavy, Kamzík a Rakúsko. Svetlo a priestor tu hrá hlavnú úlohu. Výnimočnosť architektonického riešenia podčiarkujú nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru.

Šanca na kúpu nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje. Uvádzacie ceny platia len do 30. júna!

„Plánovaný štart výstavby posledných päťpodlažných rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa je naplánovaný už na leto tohto roka. Od momentu spustenia predaja zaznamenávame vysoký záujem. Samozrejme mimoriadne uvádzacie ceny dodávajú projektu na atraktívnosti. Priemerná cena v centre mesta dosahuje úroveň 2234 Eur. V rezidenciách môžu kupujúci získať nadštandardné bývanie už od 1893 Eur s DPH. V ponuke sú napríklad priestranné 2-izbové byty už od 129.900 Eur vrátane DPH. Navyše záujemcovia zaplatia 80 % ceny bytu až po kolaudácii,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu