Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nenormálne šťastie: Opilec (20) spadol z 15. poschodia, prežil!

Tom spadol z tejto budovy
Tom spadol z tejto budovy (Zdroj: nzherald.co.nz)

WELLINGTON - Neuveriteľné šťastie mal mladý Brit, ktorý sa chcel v novozélandskom Aucklande cez balkón dostať do svojho zamknutého bytu. Hoci sa zrútil z 15. poschodia, nielenže prežil, ale podľa lekárov vyviazol bez život ohrozujúcich zranení. Informovali o tom miestne médiá.

Dvadsaťročný Tom Stilwell, ktorý má pobyt na Novom Zélande na stáži, sa v nedeľu skoro ráno vracal domov v podguráženom stave, vykreslil podrobnosti zázračného prípadu denník New Zealand Herald.
 
Keď mladík zistil, že nemá kľúče od bytu v komplexe Volt Apartment, šiel zobudiť priateľku žijúcu v byte nad ním, aby z jej balkóna zliezol na ten svoj​​. Žena sa ho márne snažila zadržať.
 
Tom preliezol zábradlie a spadol do hĺbky, kde dopadol na striešku nad vchodom susednej budovy. Do nemocnice ho previezli v kritickom stave s množstvom fraktúr, jeho stav sa už ale údajne stabilizoval. Lekári počítajú s jeho úplným uzdravením.
 
"Prežiť pád z takej veľkej výšky je absolútne nevídané," citoval denník šéflekára kliniky, na ktorej pacienta operovali.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu