Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Novodobý Ken a závislák na plastikách (32): Rodičov má z Bratislavy!

Justin Jedlica Zobraziť galériu (3)
Justin Jedlica (Zdroj: ABC, Facebook)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na plastikami "vylepšeného" Američana, ktorý pripomína bábiku Kena? Ak áno, tak vedzte, že tento priaznivec skrášľovacích procedúr pochádza zo Slovenska, čo naznačuje aj jeho priezvisko.

S odhalením prišla televízia Markíza, ktorá sa s Justinom Jedlicom porozprávala cez Skype. Tridsaťdvaročný muž v rozhovore potvrdil, že jeho rodičia sa narodili v Bratislave. Taktiež prezradil dôvod, prečo začal s plastickými operáciami. "Posilňovaním by som sa nikdy nedopracoval k telu, aké som vždy chcel, pretože som prirodzene veľmi chudý a vysoký. Osobní tréneri sú navyše strašne drahí. Tak som sa rozhodol riešiť to takto," povedal.

Novodobý Ken a závislák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: kootation.com)

Justin dovedna podstúpil už viac ako 90 zákrokov, ktoré ho stáli 100 tisíc dolárov (76,3 tisíc eur). Nechal si voperovať implantáty do brucha, zadku, bicepsov i tricepsov. Aj jeho tvár má od prirodzenosti ďaleko. Má upravený nos, uši, zdvihnuté viečka, zväčšené pery a ktovie čo ešte.


Novodobý Ken a závislák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ABC, Facebook)

Lekári mladíka varovali, že také veľké množstvo silikónu ohrozuje jeho život. Jedlica si však z toho veľkú hlavu nerobí. Vraj je to len malá cena za dokonalé telo, po ktorom vždy túžil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu