Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drsná babka z Česka hviezdou na webe: V galérii si o obraz otvorí pivo!

Starej pani odvaha nechýba
Starej pani odvaha nechýba (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Táto babka má teda riadnu guráž. Nedávno zavítala do jednej českej galérie, nie však preto, aby obdivovala vystavené umenie. Prišla si otvoriť fľašu piva. Hoci sa takéto správanie za príliš slušné považovať nedá, svojrázna návštevníčka si ním aj tak získala kopu fanúšikov.

Aj dôchodcovia majú zmysel pre humor a vo svojom veku sa už častokrát nepozastavujú nad tým, či také alebo onaké správanie je spoločensky akceptovateľné. Krásnym spôsobom to dokázala jedna staršia pani zo susedného Česka.

Bezpečnostné kamery ju v galérii zachytili pri vykonávaní činnosti, ktorá patrí skôr do kuchyne alebo do krčmy. Seniorka sa síce spočiatku venovala vystaveným obrazom, tie ju ale podľa všetkého vôbec nezaujali. O jeden z nich si totiž otvorila fľašu piva, ktorú dovtedy držala v ruke. Spôsob, akým tak urobila, svedčí o tom, že zlatému moku holduje pravidelne.

Akonáhle babča uhasila svoj smäd, usúdila, že v galérii už viac nemá čo robiť a odišla preč. Prítomní návštevníci sa po nej len nechápavo pozerali.

Niektorí užívatelia po vzhliadnutí videa skonštatovali, že ide o zohranú scénku. V každom prípade sa na ňom tak či tak dobre pobavili.

Drsná babka s pivom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu