Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Najhlúpejšie virály na webe: Pozor na ne, niektoré sa skončili smrťou!

Jeden z megahlúpych virálov Zobraziť galériu (3)
Jeden z megahlúpych virálov (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Od šnupania škorice až po planking, ktorý sa skončil smrťou aktéra - to sú virály, ktoré v posledných rokoch zaplavili internet. Nad mnohými z nich sa človeku až rozum pozastavuje. A z týchto piatich sa zrejme bude aj vám.

Možnosť zdieľania videí a obrázkov na internete sa postarala o to, že digitálne médiá zaplavili nezmysly, ktoré sa častokrát vymykajú akejkoľvek logike a zdravému rozumu. Veď uznajte sami:

Pohľad na kamaráta, ktorý si do úst vopchá lyžicu plnú škorice, sa síce zdá niekomu vtipný, ale následky tohto hlúpeho činu na smiech určite nie sú. Podľa doktorov môže spôsobiť dýchacie problémy, dusenie či dokonca kolaps pľúc.

Ďalšou perlou je tzv. Kondómová výzva, ktorá sa medzi tínedžermi rozšírila minulý rok. Ide o to, že dotyčný človek do nosa vdýchne prezervatív a potom ho vyťahuje von cez ústa. Naozaj skvelá zábavka.

Jedným z najnezmyselnejších a najotravnejších virálov je určite Harlem Shake. Na webe môžeme nájsť nespočetné množstvo rôznych verzií. Tú svoju natočili aj austrálski baníci, ktorí kvôli tomu prišli o prácu. Podľa ich zamestnávateľa, spoločnosti Barminco, totiž porušili bezpečnostné predpisy.

Do kategórie virálov nepochybne patrí aj planking, pri ktorom si aktér ľahne na brucho na nezvyčajné miesto a nechá sa odfotiť. Dvadsaťročný Acton Beale z austrálskeho Brisbane si takto ľahol na úzke zábradlie na balkóne. O pár sekúnd neskôr sa však zošmykol a spadol dolu. Na mieste bol mŕtvy.

Najhlúpejšie virály na webe:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Tragickú dohru mal aj ďalší virál nazvaný "Ničenie svadobných šiat". Jeho obeťou sa stala tridsaťročná Kanaďanka Maria Pantazopoulosová. Krátko po svadbe požiadala fotografa, aby ju odfotil v rieke Ouareau. Svadobné šaty však rýchlo nasiakli vodou a stiahli ju pod hladinu. Znemožnili jej tak, aby doplávala na breh.

Najhlúpejšie virály na webe:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: perthnow.com.au)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu