Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Internet plače od smiechu: Američanka precvičuje "konskú" chôdzu!

Hop, hop...
Hop, hop... (Zdroj: YouTube)

FLORIDA - Máte radi pohyb a už ste vyskúšali rôzne cvičenia, ale zatiaľ ste ani jednému z nich úplne nepodľahli? V tom prípade je tu pre vás novinka, pri ktorej predvádzaní by sa vám však na rozdiel od aerobiku či zumby okolie asi poriadne smialo.

Joanna Rohrbacková (61) z Floridy objavila na udržanie sa v kondícii "úžasnú" metódu, ktorá však má jeden háčik. Zvláštne poskakovanie namiesto uznania skôr vyvoláva ironické úškľabky.

Konská chôdza

Vychudnutá Američanka s bujnou hrivou predstavila svetu svoje cvičenie pod názvom prancercise ako pružný, rytmický spôsob pohybu vpred, ktorý je podobný konskej chôdzi.

V inštruktážnom videu na YouTube v bielych elastických nohaviciach ukázala niekoľko možností, ako cvičenie správne vykonávať. Medzi nimi nechýba cval, klus ani skok. Za pol roka sa už nad Rohrbackovej manuálom pobavilo vyše šesť miliónov ľudí. Ona si však myslí, že jej nápad má zmysel a píše o ňom knihy.

Američanke sa tak síce podarilo presláviť, ale či je to spôsobom, akým si sama želala, nevedno. Stala sa z nej mediálna hviezda, ktorú lákajú aj na rozhovory do televízií, ale na druhej strane na internete neustále pribúdajú paródie na jej cviky. A nie sú veľmi lichotivé. Informoval portál novinky.cz.

Konská chôdza paródia

Konská chôdza paródia 2

Konská chôdza paródia 3

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu