Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nicole pri skoku zo strechy netrafila bazén: Tvrdo na to doplatila

Nicole si zranenie privodila sama Zobraziť galériu (2)
Nicole si zranenie privodila sama (Zdroj: YouTube)

SHOW LOW - Bolo jej to treba? Mladá Američanka chcela zrejme zamachrovať pred kamarátkou a rozhodla sa skočiť z veľkej výšky do bazéna. Nedopadla totiž tam, kde mala a zlomila si obidve nohy. Najmenej polroka bude nedobrovoľne pripútaná na invalidný vozík.

Nicole Eastonová si začiatkom mája užívala slnečné počasie v rodnej Arizone.Dlhú chvíľu sa rozhodla spestriť skokom zo strechy domu do bazéna. Chytila sa s kamarátkou za ruky a spoločne sa chystali skočiť. Lenže Američanka na sekundu zaváhala, čo pre ňu znamenalo osudnú chybu. Neodrazila sa totiž dostatočne silno a dopadla nie do vody, ale na zem.

Nicole pri skoku zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kosti to samozrejme nevydržali a v dôsledku silného nárazu sa zlomili. Na videu počuť, ako dievčina plače od bolesti. Môže si za to ale sama. Nasledujúceho polroka nebude schopná sa postaviť na nohy a potom ju ešte čaká náročná rehabilitácia.

Okrem toho, že nepochopiteľne hazardovala so svojím zdravím, má teraz Nicole aj iné starosti. V čase incidentu totiž nemala žiadne zdravotné poistenie, takže liečba ju vyjde pekne draho. Jej matka Carrie Yunkerová v tejto súvislosti založila webstránku, na ktorej žiada o sponzorské dary pre dcéru. Tá nemá v súčasnosti žiadny príjem, pretože nepracuje, nemá z čoho zaplatiť účty a hrozí jej, že príde o bývanie. U ľudí ale zatiaľ veľa pochopenia a súcitu nenašla. Väčšina z nich Nicole vôbec neľutuje, keďže sa do šľamastiky dostala vlastnou nezodpovednosťou. Informoval portál news.com.au

Skok do bazéna tínedžerke nevyšiel

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu