Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šok pri letiskovej kontrole: Študentku (25) chytali za vagínu!

Jessice bol prehľadávanie nepríjemné Zobraziť galériu (2)
Jessice bol prehľadávanie nepríjemné (Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Bezpečnostné opatrenia sa po teroristických útokoch v roku 2001 na letiskách značne sprísnili. Mnohí ľudia sa však sťažujú, že niekedy hraničia až so šikanou. Podobný pocit z nej mala aj mladá Kanaďanka, ktorá sa sťažovala, že ju pracovníčka pri kontrole chytala za pohlavný orgán.

Dvadsaťpäťročná Jessica Ashleyová, ktorá 23. mája letela domov zo San Diega, tvrdí, že osobná prehliadka, ktorou si musela prejsť, hraničila so sexuálnym obťažovaním. Má ju zaznamenanú aj na videu, ktoré zverejnila, aby pomohla zastaviť "tyranské" praktiky zamestnancov spomínaného letiska.

Viac ako sedemminútový záznam zachytáva viaceré ženy vrátane Ashleyovej matky, ktoré sa museli podrobiť prísnej kontrole. Približne v čase 2:25 prichádza na rad Jessica. Pracovníčka jej najprv prehľadala hor časť tela a potom sa zamerala na nohy, či skôr to, čo má medzi nimi. Pri prehľadávaní nohavíc totiž dievčine siahla na rozkrok spôsobom, ktorý podľa nej prekročil únosnú hranicu.

Šok pri letiskovej kontrole:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Práve sa dotkla mojej vagíny, naozaj. Určite to nebolo stehno," povedala študentka a odtiahla sa od bezpečnostnej pracovníčky.

Po tom, ako video umiestnila na Youtube, ju viacerí užívatelia skritizovali za to, že robí z komára somára, a že daná zamestnankyňa len konala v rámci pokynov. Ale Jessica si stojí za svojím. "Keby ste sa tak niekoho dotkli na ulici, zatkli by vás za to. Je smutné, že ľudia sú na podobné správanie zvyknutí a vôbec im nevadí," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu