Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Martinu (23) napadli v centre Bratislavy: Najskôr obchytkávanie, potom brutálna bitka!

Zbitá študentka Zobraziť galériu (2)
Zbitá študentka (Zdroj: Foto: tvnoviny.sk)

BRATISLAVA – Sobotný voľný večer, ktorý si najmä mladí študenti užívajú mimo internátov a domovov, sa pre 23-ročnú Martinu neskončil „opicou“, ale rozbitou hlavou. V nedeľu nadránom ju na ulici napadli neznámi mladí muži a jeden z nich ju neuveriteľne brutálne zbil na mieste. Martina skončila v nemocnici.

Martina zo Spišskej Novej Vsi žije v Bratislave približne pol roka. Doteraz však takýto brutálny útok nezažila. Ešte v sobotu večer bola v centre hlavného mesta so svojimi kamarátmi. Ako to býva, išli sa spoločne zabaviť. Vyšla von z podniku, no následne ju obkľúčila partia mladíkov. Údajne jej dávali neslušné návrhy. Vtom vyšla von aj Martinina kamarátka, ktorá videla, že sa mladíci na Martinu lepia. Zamiešala sa medzi nich a aby zabránila nepríjemnému obmedzovaniu osobnej slobody zo strany mladíkov, začala ich odstrkovať.

Ako sa Martina pre tvnoviny.sk vyjadrila, pokúšala sa mladíkov slovne upokojiť, no zrazu padla facka. „Pár faciek si pamätám, potom viem, že aj ja som sa snažila mu to vrátiť a už potom nič, okno," opisuje minúty hrôzy mladá študentka.

Ako ďalej uvádza, veľa z tej noci si nepamätá, pretože sa bola vonku s kamarátmi zabaviť. I keď sa incident odohral v centre mesta, nikto jej neprišiel na pomoc.

Na mieste po brutálnom útoku museli zasahovať privolaní záchranári: „Oznámenie sme prijali v nedeľu ráno o pol šiestej. Mladú ženu sme ošetrili na mieste. Mala povrchové poranenie hlavy. Následne sme ju previezli do Univerzitnej nemocnice v Starom Meste,“ uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Martinu (23) napadli v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: tvnoviny.sk)

Martina skončila s otrasom mozgu a modrinami po celej tvári. Opuchy boli rozsiahle, nevidela dokonca na oko. Pre zranenia nebola schopná ani vypovedať.

„Hliadka obmedzila na osobnej slobode podozrivého 31-ročného muža a následne ho eskortovala na príslušné policajné oddelenie," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová.

Po pár hodinách však muža prepustili, údajne nechcel vypovedať. Ako útočníka ho označila Martinina kamarátka, no ani ona si z incidentu veľa nepamätá.

Podľa Martininých slov, mužov, ktorí ju obkľúčili, nepozná. Nájsť útočníka nebude preto jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu