Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šiesty ročník Behu pre život je v plnom prúde. Bežte s nami!

Tesco Beh pre život Zobraziť galériu (4)
Tesco Beh pre život (Zdroj: Tesco Beh pre život)

Zapojte sa do športovo-charitatívnej akcie Beh pre život Nadácie Tesco. Urobíte niečo pre svoje zdravie a prispejete na výskum rakoviny. Séria Behu pre život sa začala už 4. 5. 2013 a zavíta ešte do Prešova (18. 5.), Nitry (25. 5.), Žiliny (8. 6.) a do Trenčína (15. 6.). Na účastníkov akcie čaká bohatý sprievodný program, občerstvenie a medaily v cieli.

Beh pre život patrí k najväčším športovým udalostiam s charitatívnym poslaním na Slovensku. Cieľom tohto ročníka je vybrať 85 000 € na kúpu špičkového laboratórneho prístroja NanoSight. Tento prístroj dokáže merať objekty v nanosvete a pomôže vo vývoji nových diagnostických metód pri onkologických ochoreniach.

Novinkou tohto ročníka Behu pre život sú skrátené verzie hlavnej trate, ktoré sú pripravené pre najmenších účastníkov. Štandardnú trať dlhú štyri kilometre môžu bežci prebehnúť alebo prejsť aj so svojimi zvieracími miláčikmi. Každý účastník dostane na štarte tričko a balíček od partnerov behu, v cieli potom medailu a občerstvenie. Stav zbierky, trasy behu a fotografie nájdete na webe www.behprezivot.sk.

K tradičným patrónom pribudli tento rok aj dve nové osobnosti. K celoslovenskému patrónovi  – hercovi Jozefovi Vajdovi sa pridala bronzová olympijská medailistka v streleckej disciplíne skeet Danka Barteková a zlatá olympijská medailistka v biatlone Anastázia Kuzminová. Hokejový útočník Ján Pardavý a Ľubomír Sekeráš sa stali patrónmi Behu pre život v Trenčíne.

Bežcov na tratiach budú v jednotlivých mestách podporovať aj skalní patróni . Operný spevák Martin Babjak, prezentérka aerobiku Lucia Medeková, futbalový tréner Vladimír Labant, herci Ján Greššo a Eva Pavlíková, hokejista Vladimír Országh a prešovská kapela Heľenine oči. Akciu podporujú tiež spoločnosť Unilever a server Kariera.sk.

Nadchádzajúce termíny Behu pre život:

Prešov – 18. mája o 15.00 hod. – Hlavná ulica

Nitra – 25. mája o 11.00 hod. – Svätoplukovo námestie

Žilina – 8. júna o 15.00 hod. – Námestie A. Hlinku

Trenčín – 15. júna o 15.00 hod. – Mierové námestie

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu