Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Správa dňa: Pozor, lámu sa ceny bytov!

Správa dňa: Pozor, lámu sa ceny bytov! Zobraziť galériu (5)
Správa dňa: Pozor, lámu sa ceny bytov!

Trh s nehnuteľnosťami ponúka mnohé možnosti na bývanie. Avšak koľko z nich skutočne spĺňa vaše očakávania a predstavy? Snívate o šanci na kúpu nehnuteľnosti v centre mesta, ktorá vás chytí okamžite za srdce? Kvalitné bývanie! Lukratívna lokalita nehnuteľnosti! A k tomu bonus v podobe výhodnej ceny! Zdá sa vám to nemožné? Rezidencie MACHNÁČ na Drotárskej právom rozvírili hladinu záujmu kupujúcich. Len za pár týždňov predaja sa rezervovalo už viac ako 30 % bytov.

Projekt Rezidencie MACHNÁČ je azda jeden z mála súčasných developerských projektov, ktorý chytil za srdce väčšinu záujemcov o byty. Architektonické dielo ponúka jedinečné výhody – výbornú občiansku vybavenosť, lukratívnu lokalitu v centre mesta a zároveň v chránenom prírodnom prostredí Horský park. Na mieste, kde už ďalšia výstavba nie je možná.

O projekte Rezidencie MACHNÁČ sa už veľa popísalo. Jedno je však isté. Za ten krátky čas si bytový komplex získal prívlastok ako prvá voľba nadštandardného bývania na jednej z najlukratívnejších adries mesta. Rozruch a silné vibrácie na realitnom trhu vznikli po tom, čo prvé dva bytové domy boli vypredané v rekordne čase, za neuveriteľné 3 mesiace! Stalo sa tak nemožné!  Na predaj jedného bytu v prvých rezidenciách stačili v priemere len dva dni! A to je pre realitný trh nevídaný jav! Nová ponuka posledných bytov je opäť stredobodom záujmu. Prečo?

Kvalita, prestížna lokalita a výhodná cena tu hrajú prvé husle

„Hlavnou myšlienkou projektu bolo vytvoriť miesto pre život, ktoré bude spĺňať i tie najvyššie nároky a očakávania obyvateľov. Limitovaná ponuka bývania v centre mesta, zároveň v srdci prírody! Vyššia životná úroveň a nadčasový komfort bývania! To sú atribúty, ktoré vystihujú významné benefity tejto novostavby. V súčasnosti evidujeme vysoký záujem o trojizbové a štvorizbové byty, ich podiel z celkového predaja v súčasnosti predstavuje asi 90%. Dobré dispozičné riešenia bytov sú silnou devízou. Znovuzrodený silný dopyt po priestranných bytoch s väčšou rozlohou nás utvrdil v tom, že predikcie vývoja trhu a analýzy potrieb zákazníkov, ktoré sú zhmotnené v architektonických návrhoch projektu boli správne a nadčasové. Realitný trh potrebuje projekty, ktoré sa vyznačujú nedosiahnuteľnou kombináciou výhod ako je kvalita, lukratívna lokalita a mimoriadne ceny nehnuteľností. Z tohto pohľadu si myslím, že projekt Rezidencie MACHNÁČ dnes posúva hranice bývania a medzi kupujúcimi si získava veľké uznanie,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ

Presvetlené prakticky riešené byty v lone prírody sú v Bratislave veľkou vzácnosťou. Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami. Príkladom jedinečného architektonického konceptu a interiérového riešenia budov Jaseň, Javor a Jedľa sú presvetlené átriá, ktoré dotvoria pocit výnimočnosti. Svetlo a priestor tu hrá hlavnú rolu.

„Vysoký dopyt po tomto atraktívnom rezidenčnom bývaní je dôkazom, že na čele rebríčka preferencií zákazníkov dnes stojí kombinácia kvalitného bývania v prestížnej lokalite za výnimočnú cenu. V ponuke sú priestranné dvojizbové byty v centre už od 129.900 Eur vrátane DPH. Cena trojizbových priestranných bytov sa pohybuje už od 159.900 Eur a pri štvorizbových bytoch je cena už od 189.900 Eur. V cene sú zahrnuté aj pivnice. Tieto mimoriadne ceny bytov sú pre vyhľadávanú a najdrahšiu lokalitu Bratislava I. považované za viac než výhodné. Priemerná cena za 1 m2 v centre hlavného mesta dnes dosahuje úroveň 2234 Eur. V porovnaní s projektom Rezidencie MACHNÁČ, kde sa cena za 1 m2 pohybuje od 1893 Eur s DPH, pridáva tomuto projektu na atraktívnosti a dlhodobej perspektíve. Uvádzacie ceny platia už len do 15. júna. Záujemcom odporúčam, aby si voľné byty pozreli ešte dnes,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu