Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žiadosť o ruku ako z veľkej knihy: Nórsky ostrov premenil na Taliansko!

(Zdroj: YouTube)

OSLO - Romantických žiadostí o ruku by sa na internete našlo ako maku, ale niektoré sa predsa len vymykajú z obvyklého priemeru. Aj mladík z Nórska pred svojou vyvolenou pokľakol v obleku a vytiahol prsteň, ale ešte predtým stihol pretvoriť malý nórsky ostrov na Taliansko. A to je už čo povedať.

Daniel sa rozhodol svoju priateľku Gerdu požiadať o ruku netradičným spôsobom a keďže vždy považoval Taliansko za tú najromantickejšiu krajinu, pretvoril maličký ostrove Røvær, ktorý má iba 110 obyvateľov, práve na túto zasľúbenú zem.

Pokým bola Gerda niekoľko dní mimo domova, postavil za asistencie všetkých spoluobčanov na útese exteriér talianskej reštaurácie aj s kulisami a miestny zbor si nacvičil pieseň "O Sole Mio."

Po tom, čo sa dievčina vrátila na ostrov, nemohla uveriť vlastným očiam. Cestu ku nainscenovanej kaviarničke lemovali sviečky a s otvorenými ústami počúvala, čo si pre ňu zbor pripravil. Napokon prišiel aj budúci ženích v obleku a pokľakol so slovami, že je tá najúžasnejšia žena, ktorú si chce vziať za manželku.

Stále trochu šokovaná Gerda sa zmohla iba na krátke áno, čo si vyslúžilo potlesk okolostojacich, takže vydarený večer mohli zakončiť ohňostrojom a šampanským. Kto neverí, všetko nájde vo videu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu