Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Neskutočne krásna žiadosť o ruku: Dojme vás k slzám!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

HOUSTON - Množstvo žien sníva o romantickej žiadosti o ruku, ktorú si budú pamätať do konca života. Donita Haganová mala to šťastie, že jej priateľ si zvolil presne ten spôsob, ktorý zaručí, že bude na tento deň ešte dlho s láskou spomínať. Stacy Ayotte z amerického Houstonu pre ženu svojich snov vytvoril film s bábkami, ktoré znázorňovali ich milostný príbeh od spoznania až po pokľaknutie na koleno.

Stacy v popise pod videom, ktoré zverejnil na YouTube, prezradil, že si prenajal miestnosť v tamojšom kostole a vyzval svoju rodinu a priateľov, aby sa zúčastnili špeciálneho filmového večera, kam poslal aj svoju priateľku s tým, že sa k nej pripojí neskôr.

Ayotte a ostatní sprisahanci pripravili skrytú kameru, ktorá zachytávala výraz Haganovej tváre počas sledovania obrazovky. Na nej mohla vidieť skrátený priebeh vzťahu dvoch zaľúbencov od ich prvého náhodného stretnutia v bare v Houstone, cez ich srdce drásajúce odlúčenie po tom, čo sa Haganová presťahovala do iného mesta až po neskoršie radostné zvítanie.

Zábery ukazujú, ako sa Haganovej počas premietania kotúľajú po tvári slzy a všetko sa zavŕši vo chvíli, keď jedna bábka požiada druhú o ruku. V tej chvíli Ayotte tiež pred svojou priateľkou pokľakne na koleno a vyzve ju, aby sa stala jeho ženou. Pekná brunetka túto romantickú ponuku neodmietla a z videa sa stal hit s takmer 300-tisíc zhliadnutiami.

VIDEO Neskutočne krásna žiadosť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO Neskutočne krásna žiadosť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu