Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Extrémna exotická pláž: Lietadlá svištia iba pár metrov nad hlavami turistov!

(Zdroj: flickr)

MAHO BEACH - Niektorí si predstavujú dovolenku ako nekonečné vylihovanie na tichej a ľudoprázdnej pláži, ktorú majú iba sami pre seba. V tom prípade by však nemohli zamieriť na Maho Beach na ostrove St Maarten (Sv. Martin), ktorá je vyhľadávaná turistami a najmä fotografmi pre svoju unikátnu polohu. Nachádza sa iba pár metrov od letiska a stroje prilietajú a odlietajú tak nízko, že sa ich môžu ľudia pomaly dotknúť.

Medzinárodné letisko Princeznej Juliany je zárukou, že zažiť pokojné chvíľky na tejto úžasnej karibskej pláži nebude vôbec jednoduché. Návštevníci Maho Beach sú s tým však zmierení a pokojne ignorujú aj osadenú tabuľu, ktorá hlása, že je vstup je možný iba na vlastné riziko. Pokým jedni striehnu s pripravenými fotoaparátmi a usilujú sa o čo najlepšiu snímku, iní si na miestny kolorit už tak zvykli, že ho úplne prehliadajú a opaľujú sa naďalej. Pri zvírenom piesku to však nie je žiadna malina.

Tí, ktorí sa rozhodli pri príletoch a odletoch zostať na vlastných nohách, by sa mali niečoho chytiť, aby ich sila vetra nezmietla a neublížili si. Rozkázať ľuďom je však aj v tomto prípade takmer nemožné, o čom svedčia aj nasledujúce videá. Napísal portál news.com.au.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu