Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Britka (42) si koleduje o smrť: Denne pije osem litrov coly!

Jakki si nevie pomôcť Zobraziť galériu (2)
Jakki si nevie pomôcť (Zdroj: msn.com)

CHESHIRE - Existujú rôzne druhy závislostí. Jakki Ballanová trpí jednou z tých horších, je totiž závislá na diétnej cole. Množstvo, ktoré do seba dennodenne naleje, vyráža dych. Väčšina ľudí nevypije toľko tekutín za jeden deň dokopy a už vôbec nie sladkej malinovky, z ktorej sa okrem iného kazia zuby.

Štyridsaťdvaročná Britka nedokáže bez svojho obľúbeného nápoja žiť. "Nevydržím bez nej dlhšie ako štyridsať minút. Skúšala som prestať, ale nešlo to. Asi budem musieť vyhľadať odbornú pomoc," hovorí zúfalá žena.

Jakkina závislosť prepukla v puberte, keď colu začala pravidelne piť v pohostinstve svojich rodičov, napísal denník The Sun. V súčasnosti vypije osem litrov denne a keď sa náhodou stane, že je dlhšie bez nej, dostane silné bolesti hlavy a triašku. Kedysi dokonca denne pila až šestnásť litrov normálnej coly, ale po tom, ako rapídne pribrala, dávku zmenšila a prešla na diétnu verziu.

Britka (42) si koleduje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: msn.com)

Táto šialená závislosť ide pekne do peňazí. Ročne za ňu Ballanová zaplatí 3000 libier (3550 eur). Omnoho horší je však zdravotný dopad pitia coca-coly. Obsahuje totiž veľké množstvo sladidiel, ktoré, najmä u mladých ľudí, spôsobujú obezitu. Okrem toho má vysoký obsah kofeínu, ktorého užívanie môže spôsobiť fyzickú závislosť, tak ako v prípade Jakki.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu