Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trauma prsnatej Britky: Za sexovanie v taxíku 2 mesiace v arabskom väzení!

Rebecca Blakeová
Rebecca Blakeová (Zdroj: The Sun)

DUBAJ - Britka a Ír, ktorých prichytili pri sexe v taxíku v Dubaji, si definitívne odkrútia dva mesiace v tamojšom väzení. Rozhodol o tom najvyšší súd, ďalšiu šancu na pojednávanie už nemajú.

Rebecca Blakeová (30) síce poprela oddávanie sa sexuálnym hrám s Conorom McRedmondom (28) na zadnom sedadle taxíka, ale aj tak prišla o svoje dobre platené miestečko, kde zarábala 100-tisíc libier ročne. Okrem toho sa však milenci podľa miestnych zákonov prehrešili aj voči počestnosti a popíjaniu alkoholu na verejnosti, a to už je v tejto arabskej krajine silná káva.

Proti rozhodnutiu súdu, ktorý im vymeral tri mesiace za mrežami, sa síce dvojica odvolala, ale k veľkému zmierneniu trestu neprišlo. Najvyšší súd rozhodol, že sú vinní a vo väzení teda istý čas pobudnú. Po vypršaní dvoch mesiacov ich deportujú do vlasti.

"Z tohto výsledku som zdrvená. Veľmi sa bojím ísť do väzenia. Počula som otrasné veci o tom, čo sa tu deje za mrežami," prezradila Blakeová, ktorú celá záležitosť finančne zruinovala. Spolu s McRedmondom utratili na právnikov až 45-tisíc libier. Informoval portál thesun.co.uk.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu