Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Orgazmus priamo pred kamerou: Ženy dosiahnu vrchol pri čítaní knihy!

(Zdroj: YouTube)

USA - V prípade, že si nasledujúce video budete púšťať v práci, radšej si zapojte slúchadlá, aby sa vám nestalo, že miesto literárneho zážitku vás obvinia z pozerania porna. Pravdepodobne by ich k tomu doviedli divné zvuky, vzdychy a stony, ktoré ženy zabraté do čítania knihy začnú vydávať.

Americký umelec Clayton Cubitt pre svoju sériu video diel venovaných ženskej rozkoši zvolil netradičné spojenie knihy a následného orgazmu. Názov "Hysterical Literature" napovedá, že pokým je žena zahĺbená do čítania dosiahne vrchol, ale ten paradoxne nie je spôsobený samotným románom alebo básňou. Pod stolom sa totiž skrýva asistentka sexuálne dráždiaca vybrané adeptky a pomáha im v orgazme.

"Natáčam ich veľmi citlivo, takmer klinicky rezervovane v snahe poskytnúť tajomné miesto pre odhalenie bez toho, aby ste museli niečo prezradiť," vyjadril sa Cubitt pre webovú stránku Alternet, ktorá jeho zámer hodnotí ako spojenie ušľachtilosti a nízkosti. A ako každé umelecké dielo aj táto séria sa snaží vytvoriť a odraziť napätie, rozporuplnosť a ambivalenciu medzi tým, čo je prijateľné a čo nie.

V každom prípade nie každý musí získať dojem, že napríklad čítanie Walta Whitmena či Toma Robbinsa je také úžasné, že z neho ženy samovoľne vlhnú. Napriek tomu Cubitt so svojím projektom neprestáva a od minulého roka vytvoril už sedem dielov.

Diel 1.: Kniha Nekrofilické variácie od autora s aliasom Supervert.

Diel 2.: Básnicka zbierka od Walta Whitmana s názvom Steblá trávy.

Diel 3.: Zátišie s Ďatľom od Toma Robbinsa.

Diel 4.: Bret Easton Ellis a jeho Americké psycho.

Diel 5.: Lesbická aktivistka Jeanette Wintersonová napísala knihu Sexing the Cherry.

Diel 6.: Kniha Milovaná od americkej spisovateľky Toni Morrisonovej.

Diel 7.: Kultové dielo Anthony Burgessa Mechanický pomaranč.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu