Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sex v spovednici: Farár načapal milencov, ako páchajú hriech v kostole!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Spovednica je asi tým posledným miestom, z ktorého by ste očakávali, že sa budú ozývať slastné vzdychy. Presne také ale počul odtiaľ farár z nemeckého mesta Villingen-Schwenningen. Áno, myslíte si správne, na vine bola dvojica milencov, ktorí si to rozdávali v Božom stánku.

Kňaz neveril vlastným ušiam, keď k nemu doľahli podivné zvuky prichádzajúce zo spovednice. Podišiel preto bližšie, načo mu hneď bolo jasné, že sa v nej nenachádza farník, ktorý prišiel oľutovať svoje hriechy. Práve naopak. Do spovednice sa totiž zavrel mladý párik, ktorý chcel vyskúšať, aký je to pocit milovať sa na mieste slúžiacom na konanie bohoslužieb.

Na miesto bola privolaná polícia, ktorá však voči sexuchtivej dvojici nevzniesla žiadne obvinenia. Mladá žena uviedla, že sa so svojím priateľom dlhšie nevideli a keď sa stretli v parku pred kostolom, hneď to na nich prišlo. Po tom, ako zistili, že kostol je prázdny, rozhodli sa, že ho využijú na hriešne účely. Tentokrát vyviazli s napomenutím, druhýkrát by však už policajti takí ústretoví byť nemuseli. Informoval portál Austrian Times.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu