Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Expriateľka urobila mužovi zo života peklo: Takto ho totálne zničila!

Lee David Clayworth
Lee David Clayworth (Zdroj: LiarsCheatersRUs.com)

OTTAWA - Kanadský učiteľ Lee David Clayworth (35) to nemá ľahké. Jeho bývalá priateľka Lee Ching Yanová (29) proti nemu vedie začarovanú internetovú nenávistnú kampaň, v ktorej tvrdí, že jej expartner je psychopat a pedofil. Elán ju neopúšťa ani dva a pol roka po skončení ich krátkeho vzťahu.

Dvojica sa spoznala na medzinárodnej škole v Malajzii v roku 2010, ale po pár mesiacoch randenia sa v decembri rozišla. Clayworth pre americkú Today Show povedal, že po rozchode sa žena vlámala do jeho domu, vzala mu notebook, pevný disk aj ďalšie osobné informácie.

"A potom sa začal on-line útok. Môj e-mailový účet bol hacknutý, rovnako ako účet na Skype. ​​Z môjho účtu začali chodiť správy, že som mal sex s maloletými študentmi. Pátral som v Google po mojom mene a zbadal som profily hlásajúce, že som psychopat a pedofil...," prezradil nešťastný učiteľ.

Súdne dokumenty ukazujú, že Yanová získala Clayworthove nahé fotografie z jeho počítača a zaslala ich na viaceré miesta. Hoci ju uznali vinnou z ohovárania a bolo jej nariadené zaplatiť v prepočte okolo 50-tisíc eur ako náhradu škody, jej obťažovanie neprestalo. Nepomohol ani súdny príkaz.

"Utiekla z krajiny a pokračuje v útokoch," hovorí bezmocný Clayworth, podľa ktorého je jeho expriateľka pravdepodobne v Austrálii.

Clayworth sa po tomto incidente vrátil do Kanady a niekoľko mesiacov si neúspešne hľadal prácu. Potenciálni zamestnávatelia si asi o ňom zisťovali informácie na internete a po tom, čo objavili, určite nemali chuť sa mu ozvať. Informoval portál news.com.au.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu