Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Chorvátov rozhorčil Cica fest: Ženy takto súťažili o TOP prsia!

(Zdroj: YouTube)

ZÁHREB - V Chorvátsku sa nesnažia kvôli získaniu peňazí na charitu pôsobiť na city ľudí, ale skôr na isté časti ich tela. Zorganizovali totiž festival o najkrajšie prsia, ktorým chceli vyzbierať financie pre ťažko chorého muža. Samozrejme, že organizátori boli hneď obvinení zo sexizmu.

Diváci mali v sobotu možnosť si obzrieť prednosti ôsmich odvážnych žien, ktoré im porotcovia premerali, odvážili a dokonca obchytali. Súťažilo sa pri tom v dvoch kategóriách, o najkrajšie a najväčšie prsia.

Podľa chorvátskej ženskej aktivistky Ruze Vukovicovej išlo o sexistickú prehliadku skrytú za tenkou pozlátkou charity, čo je neprijateľné. "Existujú rôzne iné spôsoby, ako zabezpečiť peniaze pre toho muža bez urážania žien," uviedla nespokojná Vukovicová.

Návštevníci boli vyzvaní, aby dali svoje peniaze na charitu, ktorej výťažok bude venovaný na liečbu Tihomira Srblina trpiaceho zriedkavou formou rakoviny. Tá si vyžaduje drahú zdravotnú starostlivosť v zahraničí.

V kategórii o najväčšie prsia s obvodom hrudníka 130 cm si prvé miesto vybojovala Ana Antonacová, zatiaľ čo titul najkrajšie prsia prischol 23-ročnej zdravotnej sestre Danijele Golubovicovej. "Bolo to trochu divné, ale koniec koncov je to pre charitu, a som rada, že som sa jej mohla zúčastniť," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu