Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Aj ja som sa naučila surfovať!

Internet pre seniorov
Internet pre seniorov (Zdroj: telekom)

Na Magio internet pre seniorov ma upozornila najskôr moja dcéra. Na návštevách u nej som videla, čo všetko sa dá na internete robiť. Tak som sa rozhodla, že si Magio internet objednám aj k sebe domov. Veď to stojí len 8,99 eura mesačne.

Inštalácia bola veľmi jednoduchá a „online“, tak sa tomu hovorí, som mohla byť prakticky hneď. Vyhľadávať veci na internete je oveľa jednoduchšie ako nájsť stratené kľúče! Navyše je fajn, že môžem na ňom byť tak dlho, ako chcem.

Najčastejšie si vyhľadávam nové recepty. Dokonca existujú aj internetové stránky, kam zadám, aké suroviny mám doma v chladničke a v špajze, a navrhne mi rôzne jedlá, ktoré by som z nich mohla uvariť!

Veľmi ma baví aj telefonovanie cez internet. Niekedy s rodinou nemáme čas na spoločný nedeľný obed, počas ktorého sa najlepšie porozprávame... Ale stačí sa pripojiť a hneď viem, čo majú nové. Keď chcem, môžeme sa dokonca aj vidieť cez webkameru! Vnuk mi tak cez počítač ukázal, ako býva na internáte. Asi si predtým dlho upratoval, lebo mal na zemi hodené len jedny nohavice... Telefonovať môžem, ako dlho chcem, a navyše za to nič viac neplatím!

Tiež som sa naučila písať e-maily, čo vyzerá oveľa zložitejšie, ako to v skutočnosti je. Dohodnem si tak návštevy s deťmi a píšem si aj s kamarátkou z Košíc, ktorú som už dlhšie nevidela.

Občas si prečítam aj nové správy alebo si dopredu pozriem cestovné poriadky autobusov, aby som zbytočne nečakala na zastávke...  a naposledy som si cez internet aj nakúpila potraviny. Priviezli mi ich rovno pred dvere. Je to veľmi praktické...

Včera mi dokonca prišiel prvý e-mail od kamarátky, ktorú som prehovorila na Magio internet pre seniorov! Je to super.

Eva, 67

www.telekom.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu