Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Američan tvrdí: Bol som v nebi a hovoril s Bohom, poslal ma späť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ibtimes.co.uk)

OKLAHOMA CITY - Šesťdesiatdvaročný Američan zažil pred časom klinickú smrť. Tvrdí, že v čase, keď mu nebilo srdce, navštívil nebo, ktoré bolo plné anjelov. Je presvedčený o tom, že jeho zážitok nie je len akýmsi preludom, ale skutočnosťou, vďaka ktorej dostal druhú šancu na život.

Don Houston pred Vianocami v spánku utrpel srdcový infarkt. Keď sa zobudila jeho žena Rita, okamžite privolala záchranku. Tá ho v kritickom stave previezla do nemocnice, uviedol denník Daily Mirror. Podľa lekárov bola len malá šanca, že pacient ešte niekedy nadobudne vedomie.

Medzitým k mužovi pristúpila jeho rodina, vytvorila okolo neho kruh, chytila sa za ruky a začala sa modliť. O chvíľu nato sa prebudil. Don neskôr príbuzným porozprával o tom, čo zažíval v dobe, keď nebol pri vedomí. Vraj sa ocitol v jasnej bielej izbe plnej anjelov.

"Pociťoval som veľký pokoj a mier. Potom sa tam objavil Boh a komunikovali sme spolu. Nakoniec ma jeden z anjelov vyviedol von dverami pre druhé šance," hovorí Houston.

Američan tvrdí: Bol som
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ibtimes.co.uk)

Američan si je istý, že tam vonku niečo je. "Musíte si držať Boha vo svojom srdci. Nikdy neviete, kedy zomriete a on vám potom pomôže a povedie tam, kde treba," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu