Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Projektu Rezidencie Machnáč ide opäť karta!

Projektu Rezidencie Machnáč ide opäť karta!
Projektu Rezidencie Machnáč ide opäť karta!

Môžu za to mimoriadne uvádzacie ceny bytov. Iba teraz! Vedeli ste, že bývanie na dobrej adrese určuje lokalita vašej nehnuteľnosti? Je to v podstate jediný atribút, ktorý nemôžete zmeniť. Lokalitu je treba hodnotiť nielen z hľadiska aktuálneho stavu, ale aj z pohľadu budúcej perspektívy. Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ ponúka nielen kvalitu bývania, architektonické riešenie, ale predovšetkým komfort, o ktorom sa vám môže len snívať!

Rebríček našich kritérií na výber nehnuteľnosti je často stavaný veľmi vysoko. Ale čo keď príde šanca na kúpu kvalitnej nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje? Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ na Drotárskej ceste za posledných pár týždňov zamiešal karty na realitnom trhu. V súčasnosti je táto prestížna lokalita svedkom obrovského záujmu o byty. A to doslova! Len za pár týždňov predaja bytov v posledných domoch sa predalo už viac ako 20% bytov.

Bývajte s krásnymi výhľadmi na prírodu

Lukratívna lokalita. Nadštandardný komfort. Mimoriadne uvádzacie ceny. Čo viac by ste si mohli priať? Kvalitná architektúra. Vynikajúca poloha v centre mesta a zároveň pri chránenej oblasti Horský park sú jedinečnou kombináciou výhod komfortného mestského bývania. Byty v prvých dvoch bytových domoch sa vypredali len za tri mesiace. Nová šanca na kúpu je tu opäť! V predaji sú byty v posledných bytových domoch za neuveriteľne nízke uvádzacie ceny. Kombinácia vychytenej lokality v centre mesta a v tesnej blízkosti Horského parku, je skutočne výnimočná. Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2. Výstavbou rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa bude projekt ukončený.

Parkovanie bude hrou

Pokiaľ sa počas príchodu domov desíte predstavy, že budete musieť v okolí domu hľadať miesto na parkovanie, čítajte pozorne!  V rámci objektov Rezidencie MACHNÁČ sú v ponuke parkovacie miesta, ktoré sú situované v podzemných garážachv okolí rezidencií. Komfort parkovacieho miesta oceníte nielen počas bielej zimy, ale aj počas horúceho leta.

Vysnívané bývanie v jednej z najtichších a najprestížnejších lokalít

Prechádzať sa po pozemku s krásnymi parkovými úpravami, posedieť si pod korunami stromov s krásnym výhľadom je dnes snom všetkých majiteľov bytov rezidencií. Budúci majitelia bytov budú mať v rámci komplexu bezprostredný prístup do rozsiahleho lesoparku. Horáreň v Horskom parku je ideálnym miestom pre trávenie voľného času hlavne pre rodiny s deťmi, ktoré ponúka vozenie sa na poníkoch či sledovanie filmov v lesnom kine. Milovníci zvierat majú možnosť navštíviť zoologickú záhradu. Cyklotrasy neďaleko areálu Horský park zabezpečujú napojenie na cyklistické trasy na Železnej studničke a na Dunajskú cyklotrasu.

„Od momentu spustenia predaja zaznamenávame vysoký záujem. Motívom sú preferencie záujemcov, ktorí kladú na prvé miesto kvalitu života a vyhľadávajú nadštandardné priateľské bývanie v srdci prírody, kde by mohli zabudnúť na každodenný stres. A samozrejme mimoriadne uvádzacie ceny, ktoré sú pre túto lokalitu - centrum mesta, nevídané. Odporúčam záujemcom, aby si voľné byty pozreli ešte dnes, pretože dopyt po nich neustále rastie. Kupujúcim dnes ponúkame výstup na vyhliadkovú vežu Machnáč, ktorá stojí priamo na pozemku výstavby. Tu sa môžu presvedčiť o jedinečnosti projektu, a pokochať sa výhľadom na okolitú prírodu a panorámu Bratislavy. V prípade záujmu o výstup na vežu sa môžu záujemcovia kontaktovať na čísle 0911 77 99 00,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu