Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zelená pšenica- nápoj, ktorý osvieži a zároveň detoxikuje!

Zelená pšenica- nápoj, ktorý osvieži a zároveň detoxikuje! Zobraziť galériu (2)
Zelená pšenica- nápoj, ktorý osvieži a zároveň detoxikuje! (Zdroj: Biohome)

Doprajte si osviežujúci enzymatický nápoj z obchodu zdravia Biohome plný vitamínov, minerálov, aminokyselín a chlorofylu! Mnoho vedeckých prác a štúdií bolo venovaných práve pozitívnym účinkom mladej zelenej pšenice, ktorá obsahuje vysoké množstvo živín a energie.

Zelená pšenica je svieži enzymatický nápoj plný vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov, aminokyselín a chlorofylu. Odstraňuje pocit únavy, má vysoko alkalizujúci účinok a umožňuje optimálnu funkciu buniek tým, že obnovuje acidobázickú rovnováhu. Okrem toho, že okysličuje, detoxikuje, čistí pečeň, neutralizuje toxíny a vyživuje, je aj skvelým antioxidantom! Obsahuje chlorofyl, ktorý podporuje tvorbu hemoglobínu a tak zlepšuje krvný obraz. Mladá zelená pšenica je 100% prírodný produkt, ktorý neobsahuje žiadne aditíva, farbivá či dochucovadlá. Stačí rozmiešať 1- 2 čajové lyžičky s vodou, medom, jogurtom alebo zeleninovou šťavou a každý deň spravíte niečo pre svoje zdravie!

"Predstavte si rastlinku mladého jačmeňa alebo pšenice ako klíči, preráža zeminu a dynamicky rastie smerom nahor k slnku. V tomto období priamo saje nesmierne množstvo živín a energie zo zeme, vody, vzduchu a slnka. S úžitkom mladého zeleného jačmeňa a pšenice sú mnohoročné skúsenosti a o ich pozitívnych účinkoch bolo vypracovaných niekoľko desiatok vedeckých prác a štúdií."

- osviežuje a zároveň odstraňuje pocit únavy
- má vysoko alkalizujúci účinok, obnovuje acidobázickú rovnováhu, čo umožňuje optimálnu funkciu buniek
- má okysličujúce, antioxidačné, detoxikačné a vyživujúce účinky
- je bohatým zdrojom chlorofylu, ktorý podporuje tvorbu hemoglobínu, čo zlepšuje krvný obraz a zvyšuje množstvo kyslíka, ktoré krv môže prepraviť k tkanivám
- neutralizuje toxíny a čistí pečeň
- obsahuje prírodné vitamíny, minerály, stopové prvky a enzýmy
- obsahuje vlákninu, ktorá odvádza z tela toxické a odpadové látky, zmäkčuje stolicu, udržiava obsah čriev v pohybe, čo vedie k prevencii zápchy

Ako sa vyrába?
Pšenica sa zberá, keď dosiahne výšku asi 15cm. Pokosené steblá jačmeňa sa usušia pri nízkej teplote a potom sa zomelú na prášok. Ide o čistý prírodný produkt – 100% prírodné zloženie, neobsahuje žiadne aditíva, farbivá či dochucovadlá.

Prečítajte si viac na www.biohome.sk alebo objednávajte na adrese biohome@biohome.sk

Biohome
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Biohome)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu