Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čech si zavolal taxík: Prišli dvaja, jeden opitý, druhý na kokaíne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

PRAHA - Istá pražská taxislužba zabezpečuje odvoz klientov aj s ich autami. Pred pár dňami túto službu využil jeden opilec. Prišli dvaja muži, jeden vyzdvihol zákazníka a druhý sadol za volant jeho auta. Kameň úrazu nastal vtedy, keď ich po ceste zastavila polícia.

Nemenovaný klient určite nečakal, že keď si zavolá taxík, prídu vodiči, ktorí nebudú, rovnako ako on, v stave riadiť vozidlo. Policajná hliadka, ktorá ich zastavila na Hlavnej stanici, u nich vykonala dychovú skúšku a výsledky ju poriadne šokovali. Jeden taxikár totiž nafúkal takmer 2,5 promile alkoholu a druhý dopadol podobne neslávne.

" U druhého vodiča bola vykonaná orientačná skúška na prítomnosť drog. Bola pozitívna na kokaín a THC (tetrahydrokanabinol, čo je psychoaktívna zložka marihuany, pozn. red.). Následný odber krvi však tieto výsledky nepotvrdil," uviedla policajná hovorkyňa Jana Rösslerová pre portál tn.cz.

Opitému taxikárovi hrozí obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo by mohol ísť sedieť až na tri roky.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu