Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To je úlovok: Maročan prevážal v Taliansku kokaín za milión eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BOLZANO - V mimoriadne originálnom úkryte v interiéri osobného vozidla istého marockého občana našla dnes talianska polícia 3,5 kilogramu kokaínu, ktorého hodnota na čiernom trhu by činila asi milión eur.

Informáciu priniesla rakúska tlačová agentúra APA s odvolaním sa na internetový portál Südtirol Online. Droga podľa všetkého nebola určená pre trh v južnom Tirolsku na severe Talianska.

Maročana kontrolovali v skorých ranných hodinách, keď smeroval z Holandska ďalej na juh. Policajti spozorneli pri kontrole, keď pri overovaní totožnosti muža zistili, že v roku 2011 fyzicky napadol ochrancov poriadku, keď sa v jeho automobile našla vtedy značná suma peňazí v hotovosti.

Táto skutočnosť viedla talianske orgány k rozhodnutiu podrobiť automobil detailnejšiemu skúmaniu na policajnom prezídiu v Bolzane. Tam sa podozrenie potvrdilo a našli sa stopy zmien na podlahe vozidla. Podobný úkryt našli však v Taliansku vôbec po prvý raz.

Pašerák putoval po odhalení, ktoré samotná polícia označila za viac-menej náhodné, do väzenia v spomínanom severotalianskom meste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu