Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúce VIDEO: Matka odhodila dcéru, aby sa mohla pobiť s cestujúcou!

Žena odhadzuje dieťa pasažierovi na kolená Zobraziť galériu (2)
Žena odhadzuje dieťa pasažierovi na kolená (Zdroj: liveleak)

HARTFORD - Mladá matka z amerického Connecticutu mala počas jazdy autobusom pocit, že ju druhá žena urazila pred vlastným dieťaťom. Rozhodla sa, že to len tak nenechá; dcérku šmarila nabok a začala sa biť!

Vybavovanie si účtov bolo pre ňu prednejšie, než bezpečnosť vlastného dieťaťa! Minulý týždeň sa počas cesty mestským autobusom v metropole Hartford pohádali dve ženy. Jednej z nich sedelo na kolenách dievčatko. Výmena názorov sa neustále stupňovala a cestujúce sa častovali nepeknými výrazmi, ktoré dámam do úst rozhodne nepatria. Dokonca aj šofér spredu na ne zakričal, aby "držali hubu".

Šokujúce VIDEO: Matka odhodila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Samozrejme sa pri takýchto príležitostiach vždy nájde niekto, kto to natočí na mobil. A ani teraz tomu nebolo inak. Na inkriminovaných záberoch vidno, ako v istej chvíli matka stratí nervy a zahlási: "Podržte mi niekto dieťa! Vymlátim to z teba, ty ku*va! Urazila si ma pred mojím deckom!" Vzápätí surovo hodí dcérku na ruky pasažierovi, ktorý sedí oproti. Potom už uteká na druhý koniec autobusu, kde sa strhne mela.

Obe aktérky bitky nakoniec z vozidla vyhodili, pričom dieťatko zostalo vo vnútri. Nie je známe, čo sa s ním ani s jeho matkou po incidente stalo, a či boli voči ženám vznesené nejaké obvinenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu