Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Potvrdené! Rezidencie Machnáč hlavnou témou týchto dní

Rezidencie Machnáč
Rezidencie Machnáč

Čo je to za fenomén, ktorý stavia Machnáč opäť do centra pozornosti? Kvalitné bývanie situované v blízkosti chráneného územia Horský park a zároveň len 5 minút autom od centra mesta. Jedinečná kombinácia výhod komfortného mestského bývania a pokojného života v súlade s prírodou. Je to v Bratislave vôbec možné?

Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ si celkom podmanil bratislavský realitný trh. Predaj nových bytov v posledných domoch zarezonoval neuveriteľnou rýchlosťou. Záujem o byty je obrovský! Lukratívna lokalita. Nadštandardný komfort. Mimoriadne uvádzacie ceny. Čo viac by ste si mohli priať? Nie je preto prekvapením, že všetka pozornosť záujemcov o nehnuteľnosti sa sústreďuje na projekt Rezidencie MACHNÁČ.

To tu ešte nebolo!

Konečne majú Bratislavčania možnosť bývať v centre mesta, a zároveň uprostred prírody! Byty v dvoch bytových domoch našli svojich majiteľov okamžite.  Dnes sa môžu záujemcovia o byty pri Horskom parku opäť tešiť. Predaj nových bytov v posledných rezidenciách dostal opäť zelenú. Veľkým lákadlom sú teraz mimoriadne nízke uvádzacie ceny bytov!

Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s krásnymi výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami.

Ambasádor zeleného bývania

„Domov je tam, kde sa cítite dobre. Je to miesto, ktoré sa pre vás stane zdrojom energie, kde zabudnete na stres. Hlavnou myšlienkou projektu bolo vytvoriť miesto, ktoré bude spĺňať i tie najvyššie nároky a očakávania svojich obyvateľov. Všade prítomná zeleň, to sú trvalé hodnoty, ktoré vo veľkomeste akým je Bratislava, predstavujú skutočný luxus,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Veľkorysé uvádzacie ceny bytov v centre mesta

„Vysoký záujem o byty v Rezidencie MACHNÁČ nás neprekvapil. Priazeň našich klientov sme si získali vďaka architektonickému konceptu projektu, rôznorodosti ponuky bytov a prestížnej lokalite, ktorá osloví priaznivcov športu a prírody. Samozrejme, veľkým lákadlom sú mimoriadne uvádzacie ceny. Tie sú pre centrum mesta nevídané,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk.

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu