Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prostitútka (26) policajtovi v utajení natiahla kondóm a spravila orál!

DePellegrin sa nechal uspokojiť Dianou Zobraziť galériu (2)
DePellegrin sa nechal uspokojiť Dianou (Zdroj: gawker.com)

PITTSBURGH - Pensylvánska polícia nedávno zatkla prostitútku, ktorá ponúkala svoje služby na internete. Dôstojník v utajení, ktorý ju zadržal, sa do celej akcie zrejme vložil až príliš, pretože priznal, že mu predtým poskytla orál.

Vyšetrovatelia sledovali Dianu Grossovú (26) už dlhšie. Detektív Ronald DePellegrin (48) ju kontaktoval prostredníctvom webstránky, na ktorej mala vytvorený profil pod falošným menom Beckie Dymon. Píše sa v ňom, že je "sexi nezbednica, ktorá dokáže splniť tajné želania každému mužovi".

Prostitútka (26) policajtovi v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gawker.com)

Dvojica sa stretla v Grossovej apartmáne. Ronald sa nechal strhnúť atmosférou a namiesto toho, aby ju hneď zatkol, si nechal robiť dobre. "Vyzliekol sa, nechal dotyčnú prostitútku, aby mu na penis natiahla kondóm a potom mu poskytla orálny sex," píše sa v policajnej správe.

Počas aktu zrazu DePellegrin vykríkol, že prichádzajú policajti. Diana sa pozrela von z okna a vtedy jej oznámil, že aj on sám je policajt, a že ju zatýka. Diana sa neskôr počas vypočúvania posťažovala, že jeho správanie bolo "hanebné a poburujúce". Detektíva sa kvôli tomu chystá zažalovať, uviedol portál opposingviews.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu